ATV dizisine erken final şoku! Vermem Seni Ellere'nin ekran ömrü bitiyor

Erken final yapan dizilere bir yenisi daha eklendi. Yakın bir zaman önce yayın hayatına başlayan Vermem Seni Ellere final yapan diziler kervanına katıldı.

ATV dizisine erken final şoku! Vermem Seni Ellere'nin ekran ömrü bitiyor
ATV dizisine erken final şoku! Vermem Seni Ellere'nin ekran ömrü bitiyor
GİRİŞ 06.08.2023 15:49 GÜNCELLEME 06.08.2023 15:49
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Televizyon ekranında yayın faaliyetini sürdüren bir dizinin daha ömrü bitiyor. Ali Balcı’nın yönetmenliğinde çekimleri yapılan Vermem Seni Ellere hakkında radikal bir karar alındı.

Alparslan Büyük Selçuklu'dan ayrılmıştı! Barış Arduç'un yeni projesi ortaya çıktıAlparslan Büyük Selçuklu'dan ayrılmıştı! Barış Arduç'un yeni projesi ortaya çıktı

Emre Bey’in ‘Mehmet’ ve Buse Meral’in ise ‘Zeliş’ karakterini üstlendiği Vermem Seni Ellere’nin yayından kaldırılması kararlaştırıldı. Emre Arda ile Akın Topuz’un yapımcılığını üstlendiği AKN Film imzalı Vermem Seni Ellere’nin ekran macerasının sona ereceği tarih belli oldu.

Gönül Dağı'nın yapımcısından TRT1'e sürpriz dizi! Reytingleri altüst edecekGönül Dağı'nın yapımcısından TRT1'e sürpriz dizi! Reytingleri altüst edecek

Senaryosunu Şehrazat Tunus Taşçı, Damla Güçer ve Samed Aslan'ın yazdığı Vermem Seni Ellere dizisi 9.bölümde izleyenlere veda etmeye hazırlanıyor. 18 Haziran’dan beri ATV ekranında varlık gösteren Vermem Seni Ellere şimdiye kadar 7 bölüm yayınlandı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • vatandas 8 ay önce Şikayet Et
    şok karar falan değil ya, saçma sapan diziler, toplumun değerlerinden uzak diziler bunlar, diğer kanalların zihniyeti belli ama atv de de izlenecek doğru düzgün bir dizi yok.
    Cevapla
  • Buse 8 ay önce Şikayet Et
    Emreyle busenin uyumunu harcadılar resmen yazıklar olsun
    Cevapla
  • melek 8 ay önce Şikayet Et
    Saçma sapan bi diziydi zaten isabet olmuş
    Cevapla
  • Ebru bilgin 8 ay önce Şikayet Et
    Vermem seni ellere final olursa ben çok üzülerim çok üzüldüm ama çok üzüldüm
    Cevapla
  • Özgür 8 ay önce Şikayet Et
    Konuyu lastik gibi sündürür uzatırsanız izleyici çekilir... Artık bu 10-15 bölüm bir olayı saklama senaryosu sıkıyor. Sonuç dizi biter.
    Cevapla
  • Tepki 8 ay önce Şikayet Et
    Çok şükür,darısı diğerlerine..!?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi