TRT1’in 4 projesinde birden oynamıştı! Gürkan Uygun rotayı o projeye çevirdi

Son olarak TRT1’in sevilen dizisi Teşkilat’la ekranlara damgasını vuran Gürkan Uygun, Hayatla Barış adlı beyaz perde projesiyle kameralar karşısına geçecek.

TRT1’in 4 projesinde birden oynamıştı! Gürkan Uygun rotayı o projeye çevirdi
TRT1’in 4 projesinde birden oynamıştı! Gürkan Uygun rotayı o projeye çevirdi
GİRİŞ 08.09.2023 09:19 GÜNCELLEME 08.09.2023 09:19
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Oyunculuk kariyeri boyunca birbirinden iddialı dizi projeleri ve sinema filmi yapımlarında boy gösteren Gürkan Uygun’un yeni adresi belli oldu. En son Teşkilat’la izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşatan, aksiyon ve gerilim dolu sahnelerde rol alan Gürkan Uygun bomba projeyle ekranlara dönüyor.

TRT1 dizisi Balkan Ninnisi’yle etkisi altına almıştı! Şimdi Kuruluş Osman’la...TRT1 dizisi Balkan Ninnisi’yle etkisi altına almıştı! Şimdi Kuruluş Osman’la...

Kurtlar Vadisi, Deli Yürek, Muhteşem Yüzyıl, Payitaht Abdülhamid ve Uyanış: Büyük Selçuklu gibi projelerde oynayan Gürkan Uygun bu kez Hayatla Barış filmiyle el sıkıştı. Yönetmenlik koltuğunda Ekin Pandır’ın oturduğu ve Kırıkkale’de çekimleri gerçekleştirilecek olan Hayatla Barış filmiyle anlaşma sağlayan Gürkan Uygun’un yeni rolü belli oldu.

Gürkan Uygun, Taner Ölmez’in başrolünü üstlendiği ve Koral Yeltekin’in senaryosunu yazdığı Hayatla Barış filminde Barış Telli’nin babası ‘Ali’ karakteriyle sinemaseverlerin karşısına geçmeye hazırlanıyor. Bilindiği üzere Gürkan Uygun, Uyanış Büyük Selçuklu, Payitaht Abdülhamid, Yedi Numara, Çiçek Taksi olmak üzere TRT1’in 3 dizisinde birden oynamıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 30
  • Trr 7 ay önce Şikayet Et
    Reis seni ben bu cihana sıpmazamda isteriz
    Cevapla
  • temel reis 7 ay önce Şikayet Et
    Adam bayağı yaşlanmış yaw
    Cevapla
  • mesut 7 ay önce Şikayet Et
    değerli cok cok basarılı tabı bu benım fıkrımama bence her dızıde tutar
    Cevapla
  • 1453 7 ay önce Şikayet Et
    Kurtlar vadisi ve pusu cok yakosmisti, AbdulHamidHan ve Selcuklu dizisindeki hain rolu cok iyi oynamisti. Osmanli Selcuklu tarih dizilerinden baska yerde oynarsa tutmaz, izlemem.
    Cevapla
  • Hasan Er 7 ay önce Şikayet Et
    Her dizide başarılı olan nadir oyunculardan Gürkan Uygun, yolun açık olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Husilerden tüm dünyaya son dakika duyurusu: Yeni bir adıma hazırlanıyoruz!
Mehmet Şimşek ve kredi iddiaları sonrası IMF'den Türkiye açıklaması