Kuzey Yıldızı İlk Aşk’tan Ben Bu Cihana Sığmazam’a flaş transfer! İmzalar atıldı

Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Mehmed: Bir Cihan Fatihi gibi dönem dizilerinde yer alan, asıl büyük çıkışını ise Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle yakalayan İsmail Demirci, Ben Bu Cihana Sığmazam’la sözleşme imzaladı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’tan Ben Bu Cihana Sığmazam’a flaş transfer! İmzalar atıldı
Kuzey Yıldızı İlk Aşk’tan Ben Bu Cihana Sığmazam’a flaş transfer! İmzalar atıldı
GİRİŞ 05.09.2023 12:52 GÜNCELLEME 05.09.2023 12:52

Bir dönemin reyting rekorları kıran dizisi Kuzey Yıldızı İlk dizisindeki performansıyla hafızalara kazınan İsmail Demirci’nin yeni adresi belli oldu. Üstlendiği ‘Kuzey Mollaoğlu’ karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan İsmail Demirci şimdi de Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ekran önüne çıkmaya hazırlanıyor.

Kurtlar Vadisi'nin yıldızı Arka Sokaklar’da! İlk kez Acı Hayat’ta keşfedilmiştiKurtlar Vadisi'nin yıldızı Arka Sokaklar’da! İlk kez Acı Hayat’ta keşfedilmişti

Geçmiş dönemde Kurtlar Vadisi Pusu’da rol aldığı ‘Erkan’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken İsmail Demirci, el sıkıştığı Ben Bu Cihana Sığmazam’ın 2.sezonunda ortalığı kasıp kavuracak. Aynı zamanda oyunculuk kariyerinde Yasak Elma, İyilik, Çarpışma, Mehmed: Bir Cihan Fatihi ve Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi yapımlarda da boy gösteren İsmail Demirci’nin Ben Bu Cihana Sığmazam’da rol alacağı karakter netlik kazandı.

Son olarak Yasak Elma dizisinde yer alan İsmail Demirci, Mustafa Şevki Doğan’ın yönettiği ve Zülküf Yücel ile Zehra Yücel’in yazdığı Ben Bu Cihana Sığmazam’da ‘Cengiz Onbeşli’ rolüyle ekranlara bomba gibi dönüyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze'ye havadan bırakılan yardım paraşütleri açılmadı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Diyanet'in toplumdaki imajı ortaya çıktı!