Acun Ilıcalı'dan olay Survivor All Star paylaşımı! Öyle bir şey söyledi ki...

Yeni sezonuyla TV8 ekranlarında fırtına gibi esmeye hazırlanan Survivor All Star programının kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Survivor programının 2016, 2018 ve 2022 sezonunda yarışma fırsatı elde eden Nagihan Karadere, Survivor All Star 2024 yarışmacısı olarak seçildi.

Acun Ilıcalı'dan olay Survivor All Star paylaşımı! Öyle bir şey söyledi ki...
Acun Ilıcalı'dan olay Survivor All Star paylaşımı! Öyle bir şey söyledi ki...
GİRİŞ 09.09.2023 15:53 GÜNCELLEME 09.09.2023 15:53
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bu sezon All Star formatıyla TV8 ekranlarındaki yerini almak için gün sayan Survivor All Star programının kadrosu Acun Ilıcalı tarafından duyurulmaya başlandı. Heyecan ve gerilimin ardı arkasının kesilmediği ve yarışmacıların zorlu koşullar altında kıyasıya mücadele gösterdiği Survivor All Star'ın 2.yarışmacısı resmen ilan edildi.

Gönül Dağı’na 8 yıl sonra 8 yeni oyuncu! TRT1 hepsini teker teker açıkladıGönül Dağı’na 8 yıl sonra 8 yeni oyuncu! TRT1 hepsini teker teker açıkladı

İlk defa Survivor Ünlüler - Gönüllüler programının 2016 sezonunda yarışan ve hırslı yapısıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Nagihan Karadere, Survivor All Star 2024 sezonunun kadrosuna yerleştirildi.

Survivor 2024 sezonu için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Acun Ilıcalı, bugün sosyal medya platformu aracılığıyla gerçekleştirdiği paylaşımda 2. ana kadro yarışmacısının Nagihan Karadere olduğunu dile getirerek "Hadi bakalım Nagihan. SMS yok, meydan senin. Görelim bakalım" şeklinde ifadelere yer verdi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • fatih 7 ay önce Şikayet Et
    ademin her yöden en iyi olduğu şampiyonluğu sonuna kadar hakettiği all starda ne idüğü belirsiz birini şampiyon yaptınız, şimdide sms yok diyorsunuz. ademin suçu neydi. ak partiye yakın diyemi. nisa da muhalif. oylar uçmuştu. seçimdede uçtunuz hep beraber. acun akıllı ol be
    Cevapla
  • Borazan 7 ay önce Şikayet Et
    Hep aynı tipleri cilala parlat millete sat
    Cevapla
  • sörvayvır 7 ay önce Şikayet Et
    FURKAN a SÖZÜN VAR UNUTMA sakın :)
    Cevapla
  • GERÇEK 7 ay önce Şikayet Et
    halkın içinden biraz karakter ve güç sahibi insanları seç seçtiğin insanlar zaten şöhret olmuş biraz gerçek sorwaıver yaşasınlar gelenler cacık gibi
    Cevapla
  • izmirli 7 ay önce Şikayet Et
    yeter ya hep aynı isimler... son 4 sezondur izlemiyorum. sıktı artık...
    Cevapla
  • Sencer 7 ay önce Şikayet Et
    İzlemeyin zaten fitne fesatcılık dedikodu gıybet günaha ortak olmayın
    Cevapla
  • asd 7 ay önce Şikayet Et
    katılıyorum ,eski heyicanı kalmadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Takmayan trafiğe çıkamayacak
Türkiye'den her yıl 30 milyar TL çalıyorlar!