Gönül Dağı’na tam 8 oyuncu yepyeni soluk getirecek! TRT1 birer birer duyurdu

8 yıllık bir zaman atlaması gerçekleşecek olan Köprü Film imzalı Gönül Dağı dizisinin 4.sezonunda tam 8 oyuncu birden ekibe yerleştirilecek.

Gönül Dağı’na tam 8 oyuncu yepyeni soluk getirecek! TRT1 birer birer duyurdu
Gönül Dağı’na tam 8 oyuncu yepyeni soluk getirecek! TRT1 birer birer duyurdu
GİRİŞ 09.09.2023 08:55 GÜNCELLEME 09.09.2023 12:29
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ekran macerasına adım attığı ilk günden bu yana izleyenlerin ilgisini üzerine çekmeyi başaran ve hem oyunculuk performanslarıyla hem çekilen sahneleriyle gönüllerde taht kuran Gönül Dağı’nın 4.sezonunda transfer üstüne transfer yapılacak. Reytinglerde her hafta rakiplerini gerisinde bırakan ve izleyenlere hayata dair önemli mesajlar veren Gönül Dağı’na toplamda 8 isim birden getirilecek.

Ya Çok Seversen'de şoke eden değişiklik! Kanal D'den beklenmedik karar...Ya Çok Seversen'de şoke eden değişiklik! Kanal D'den beklenmedik karar...

Teoman Gök’ün yazdığı, Ferhat Eşsiz’in yapımcısı olduğu ve Yahya Samancı’nın yönettiği Gönül Dağı’nın 4.sezonuna katılacak isimler teker teker açıklandı.

Taner’in oğlu Ali’yi Kaan Şençubukçu, Ramazan ve Asuman’ın oğlu Ramazan Mete’yi Ataberk Tufan, Veysel ve Cemile’nin oğlu Yusuf’u Ömer Batu Dağlı, Veysel ve Cemile’nin kızı Yağmur’u Bade Irazlı, Erkan’ı Burak Can üstlenmeye hazırlanıyor. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Sude Zülal Güler Yeşim, Öge Sözbaş Filiz, Süeda Çil de kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Şahin 8 ay önce Şikayet Et
    Zaten beğenemedik izlemedik arasıra mecbur denk geliyor, o kadar çok yayınlanıyor ki kapatıp kitap-iş-dinlenme gibi kendimize dönüyoruz sizde deneyin iyi gelecektir
    Cevapla
  • mesut 8 ay önce Şikayet Et
    Biz yine izah edelimde dizileri gerçek sanan kardeşler bu akıma kapılmasın.Bu diziler kurgudan ibarettir.1saat içerisinde 10 sene sonrasınıda işer 10 sene öncesinide..Önemli olan sende bıraktığı etkidir.
    Cevapla
  • Ali Baba 8 ay önce Şikayet Et
    Aşağıdaki Kemalettin adlı arkadaşa güzel açıklama olmuş.
    Cevapla
  • reis 8 ay önce Şikayet Et
    Çekim yapıldığı sivrihisara yolumuz düştü çekimde varmış ama inanın oyuncular sefer hariç tutarım tam bir hayal kırıklığı hiç tv görüldüğü gibi değiller grur kibir enaniyet hele o 3 kardeş sanki tavan yapmış kimseye bir slm bile yok kaçıyorlar bu halk sizi sevmemeyide bilir aslanım kimler geldi kimler geçti bu tavırlarla devam edin ....
    Cevapla
  • mehmetvie 8 ay önce Şikayet Et
    onlar oyuncu, sen izleyici onlardan fazla kaptirmissin kendini diziye :) ne gerek var oyuncuya bu kadar önem vermeye, git baska yerleri gez, aksamda dizini izle gec
    Cevapla
  • harbici 8 ay önce Şikayet Et
    kardeş, ilgiden sıkılır insan ya da her insan bunu kaldıramaz.o yüzden bunu enaniyetle bağdaştırmak doğru olmayabilir.
    Cevapla
  • Kemalettin 8 ay önce Şikayet Et
    3 ayda buyumek de zaman makinasi mi bulundu artik saka gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de bir olay daha! Başkan sahaya indi
Yapay zeka nasıl düşünüyor?