Ya Çok Seversen'de şoke eden değişiklik! Kanal D'den beklenmedik karar...

Hafsanur Sancaktutan ile Kerem Bursin'i bir araya getiren AY Yapım imzalı Ya Çok Seversen dizisinin yayın gününde değişikliğe gidilmesi kararlaştırıldı.

Ya Çok Seversen'de şoke eden değişiklik! Kanal D'den beklenmedik karar...
Ya Çok Seversen'de şoke eden değişiklik! Kanal D'den beklenmedik karar...
GİRİŞ 09.09.2023 12:17 GÜNCELLEME 09.09.2023 16:10

Kerem Çatay'ın yapımcısı olduğu ve 6 Temmuz'dan beri Kanal D ekranında varlık gösteren Ya Çok Seversen'le ilgili beklenmedik bir karar alındı. Ali Balcı'nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Ya Çok Seversen dizisinde radikal bir değişikliğe imza atıldı.

Yalnız Kurt'tan Kuruluş Osman'a büyük transfer! Usta isim ekranlara dönüyorYalnız Kurt'tan Kuruluş Osman'a büyük transfer! Usta isim ekranlara dönüyor

Normal şartlar altında her Perşembe akşamı izleyici kitlesiyle buluşan Ya Çok Seversin'in yayın gününün değiştirilmesine karar verildi. Kübra Sülün'ün senaryosunu kaleme aldığı romantik komedi türündeki Ya Çok Seversin'in yeni yayın günü izleyenlere resmen ilan edildi.

Alınan karar doğrultusunda, Kerem Bursin'in 'Ateş Arcalı' ve Hafsanur Sancaktutan'ın ise 'Leyla Kökdal' karakterini üstlendiği Ya Çok Seversen bundan böyle Cumartesi akşamları seyircisinin karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselme yarışında play-off hattı belli oldu!
Fiyatını duyanlar inanamadı! Piyasayı karıştıracak SUV