Yalnız Kurt'un efsane ismi Kuruluş Osman'da! Usta oyuncu bomba gibi dönüyor

Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt dizisinin ardından herhangi bir projede görünmeyen usta oyuncu Altan Gördüm, Kuruluş Osman'ın 4.sezonunda kameralar karşısına geçecek.

Yalnız Kurt'un efsane ismi Kuruluş Osman'da! Usta oyuncu bomba gibi dönüyor
Yalnız Kurt'un efsane ismi Kuruluş Osman'da! Usta oyuncu bomba gibi dönüyor
GİRİŞ 11.09.2023 10:26 GÜNCELLEME 11.09.2023 10:26
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bir Zamanlar Çukurova, Muhteşem Yüzyıl, Kavak Yelleri, Hayat Bilgisi, Yılan Hikayesi gibi birbirinden iddialı yapımlarda yer alan usta isim Altan Gördüm'ün yeni adresi resmen belli oldu.

Ya Çok Seversen'de şoke eden değişiklik! Kanal D'den beklenmedik karar...Ya Çok Seversen'de şoke eden değişiklik! Kanal D'den beklenmedik karar...

En son Çağatay Tosun'un yönettiği, yapımcılığını ve proje tasarımını Osman Sınav'ın üstlendiği Yalnız Kurt dizisinde boy gösteren Altan Gördüm, Kuruluş Osman 4.sezon oyuncu kadrosuna adını yazdırdı.

İzleyenlerin heyecan ve gerilim dolu sahnelerini 4 sezondur soluk soluğa takip ettiği Kuruluş Osman ailesine katılan Altan Gördüm‘ün 'Yakup Bey' karakterini oynayacağının bilgisine ulaşıldı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Doğrucu Davut 7 ay önce Şikayet Et
    Kamiloğlu’na yorum yapan arkadaşların yanıldığını söyleyebilirim. Çünkü Burak özçivit diziye katıldıktan sonra 2-3 bölüm izledim bir daha izlemedim. İzlememde.
    Cevapla
  • kamiloğlu 7 ay önce Şikayet Et
    izlenmeyen diziye (senaryoya) isterseniz Cüneyt ARKIN, Ayhan IŞIK veya Hayati HAMZAOĞLU'nu getirin. oyuncu transferi değil, senarist transferi LAZIM
    Cevapla
  • Ali Burak Hıdır 7 ay önce Şikayet Et
    izlenmeyen dizi mi? Pahahahahaahhaahah Ekim'den sonra bütün Çarşambaların reytinglerine bakmaya başla.
    Cevapla
  • Erkan 7 ay önce Şikayet Et
    Türkiye’den daha çok Pakistan’da izlendiği için birinci olabilir mi ? Diziye izleyen Paki sırtına çantayı takıp soluğu burda alıyor. Tarihi çarpıtan, olmamış olayları gösteren bir dizi.
    Cevapla
  • Kuruluş 7 ay önce Şikayet Et
    Her bölüm birinci olan diziye boş yapma uza sen git FOX un Amerikan İsrail dizilerini izle haydi
    Cevapla
  • Şua 7 ay önce Şikayet Et
    Sen hayal dunyasinda yaşasan sadece susacaz da bu kadar izlenen bir diziye de bunu soylemek...bunun arkqsinda ALGI OLUSTURMAK var gibi geliyor.musbet olan herkes izliyor.sahsen biz cocuklarimizla ailelerimiz tanidiklarimiz coluk cocuk hepsi beraber izliyorlar.bu algi tutmuyor anlamiyor musunuz
    Cevapla
  • sedat 7 ay önce Şikayet Et
    kendin izlemeyince herkesin izlmediğini sanmak nasıl bir akıl tutulmasıdır hemde ratinglerde 1.sırada olan bir diziye.Beğenmezsin eleştirirsin o ayrı anlarım ama izlenmeyen demek yalancılıktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!