Al Sancak'ın yıldızı Kuruluş Osman'da! Faruk Aran gümbür gümbür geliyor

Al Sancak dizisindeki oyunculuk performansıyla hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Faruk Aran, Bozdağ Film imzalı Kuruluş Osman'la el sıkıştı.

Al Sancak'ın yıldızı Kuruluş Osman'da! Faruk Aran gümbür gümbür geliyor
Al Sancak'ın yıldızı Kuruluş Osman'da! Faruk Aran gümbür gümbür geliyor
GİRİŞ 11.09.2023 10:54 GÜNCELLEME 11.09.2023 13:46

Geçtiğimiz aylarda ekranlara veda eden Al Sancak dizisinde üstlendiği 'Piyade Astsubay Üstçavuş Bora Cansız' karakteriyle adından söz ettiren Faruk Aran'ın yeni adresi belli oldu. Al Sancak'ta sergilediği performansla izleyenlerin kalbini fetheden Faruk Aran, verdiği kısa bir aranın ardından Kuruluş Osman'la ekranlarını tozunu atmaya hazırlanıyor.

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı'ndan Selahaddin Eyyubi'ye geçti! TRT1'de...Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı'ndan Selahaddin Eyyubi'ye geçti! TRT1'de...

Daha önce de Arka Sokaklar, Leke, İşte Bu Benim Masalım ve Destan gibi yapımlarda boy gösteren Faruk Aran'ın Kuruluş Osman'daki rolü izleyenlerin şimdiden dikkatini üzerine çekti. 2018'den beri çeşitli tiyatro çalışmaları ve dizi projelerinde yer alan Faruk Aran, 5.sezonuyla ekranlara gelecek Kuruluş Osman'da 'Alaaddin' karakteriyle ekran başındakileri etkisi altında bıraktıracak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Norveçli şarkıcı İsrail'i protesto etti!
Süper Lig ekibini taşıyan THY uçağına yıldırım isabet etti!