Teşkilat’ın kötü adamı gün yüzüne çıktı! Taş üstünde taş bırakmayacak

Ender Mıhlar’ın yönettiği ÜS Yapım imzalı Kara Tahta dizisiyle isminden bahsettiren usta oyuncu Cengiz Bozkurt, Teşkilat’ın kötü adamı olarak TRT1 ekranında boy gösterecek.

Teşkilat’ın kötü adamı gün yüzüne çıktı! Taş üstünde taş bırakmayacak
Teşkilat’ın kötü adamı gün yüzüne çıktı! Taş üstünde taş bırakmayacak
GİRİŞ 13.09.2023 15:59 GÜNCELLEME 13.09.2023 16:00
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Son olarak Betül Yağhasan’ın yazdığı ve Süreyya Yaşar Önal’ın yapımcısı olduğu Kara Tahta dizisinde ‘Arif Kandemir’ rolüyle ekran önüne çıkan Cengiz Bozkurt’un yeni projesi olay oldu.

Al Sancak'ın yıldızı Kuruluş Osman'da! Faruk Aran gümbür gümbür geliyorAl Sancak'ın yıldızı Kuruluş Osman'da! Faruk Aran gümbür gümbür geliyor

Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Jet Sosyete, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Kurtlar Vadisi Pusu omak üzere pek çok yapımda kameralar karşısına geçen asıl büyük çıkışını Leyla ile Mecnun dizisiyle yakalayan Cengiz Bozkurt, Teşkilat’la el sıkıştı.

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı'ndan Selahaddin Eyyubi'ye geçti! TRT1'de...Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı'ndan Selahaddin Eyyubi'ye geçti! TRT1'de...

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran ve şu anki dönemde bile tekrar bölümleri halen seyredilen Leyla ile Mecnun’da rol aldığı ‘Erdal Bakkal’ karakteriyle gönüllerde taht kutan Cengiz Bozkurt’un Teşkilat’taki rolü belli oldu.

Cengiz Bozkurt, Burak Arlıel’in yönetmenliğinde çekimleri yapılan Tims&B Productions imzalı Teşkilat’ta kötü adam ‘Çetin’ karakteriyle ortalığı tozu dumana katmaya hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • yadem 7 ay önce Şikayet Et
    zehranın aşkları formatından çıktı mı dizi hala devam mı?
    Cevapla
  • osmanlı 7 ay önce Şikayet Et
    İlk senesinden sonra bıkratım.Eski oyuncu ve konuları ile gerçek mite benziyor gurur duyuyorduk.Sonrası aşk mafya dizisine döndü.Yeni katılan oyuncularda hiç iyi değiller.
    Cevapla
  • Gurbetci 7 ay önce Şikayet Et
    Biraz savunma sanayimizdeki yapilanlara yer vererek bölüm cekselerde bi gögüsümüz kabarsa neler neler yapildi neler neler yapiliyo devletimizin operasyonlari takip ederek bize gercek bir dizi sunabilirler
    Cevapla
  • Başkentli 7 ay önce Şikayet Et
    ben bu adama çok gülüyorum nasıl olcak bakalım.
    Cevapla
  • Fenerbahçe 7 ay önce Şikayet Et
    Erdal Bakkaldan kötü adam olmaz....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım