TRT1 dizisi sonlanınca Yalı Çapkını'na girdi! Ortalığı tozu dumana katacak

TRT1'in ES Film imzalı yapımı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'yla iddialı bir çıkış yakalayan Cemre Gümeli, Yalı Çapkını'nın 2.sezon oyuncu kadrosuna adını yazdırdı.

TRT1 dizisi sonlanınca Yalı Çapkını'na girdi! Ortalığı tozu dumana katacak
TRT1 dizisi sonlanınca Yalı Çapkını'na girdi! Ortalığı tozu dumana katacak
GİRİŞ 18.09.2023 14:58 GÜNCELLEME 18.09.2023 14:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Son olarak Berat Özdoğan'ın yönettiği Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'ndaki oyunculuk performansıyla ilgi odağına oturan Cemre Gümeli'nin yeni adresi resmen belli oldu. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda üstlendiği 'Maria/Meryem' karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Cemre Gümeli, Kanal D'nin rekortmen dizisi Yalı Çapkını'yla el sıkıştı.

Müge Anlı'ya rakip geliyor! Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak Star TV'de...Müge Anlı'ya rakip geliyor! Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak Star TV'de...

İlk oyunculuk tecrübesini Furkan Andıç ile Leyla Lydia Tuğutlu'nun başrollerini paylaştığı romantik komedi dizisi Tatlı İntikam'la kazanan ve 2016'dan bu yana oyunculuk kariyerine aktif bir şekilde devam eden Cemre Gümeli, Yalı Çapkını dizisine sürpriz bir karakterle geliyor. Geçmiş dönemde Servet'te 'Hande Fettah', Elimi Bırakma'da 'Cansu Kara' ve Bay Yanlış'da ise 'Deniz Koparan' karakteriyle kameralar karşısına geçen Cemre Gümeli, Yalı Çapkını projesine farklı bir soluk getirecek.

Selahattin Eyyubi'ye Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı'nın efsanesi geliyor!Selahattin Eyyubi'ye Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı'nın efsanesi geliyor!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • numan 7 ay önce Şikayet Et
    Erotik sahnelerin neresi Türk aile yapısına uygun ve sözler Rutuk nenise yarıyor merak ediyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Otopsi fotoğrafları ortaya çıktı! Cem Garipoğlu soruşturmasında yeni gelişme...
Netanyahu'yu tutuklanma korkusu sardı! Dünya liderlerine seslendi