Müge Anlı'ya yepyeni rakip! Zahide ile Yeniden Başlasak gümbür gümbür geliyor

Ünlü televizyon sunucusu Zahide Yetiş, yeni yayın döneminde Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak isimli çok konuşulacak bir programla Müge Anlı'ya rakip olmaya geliyor.

GİRİŞ 19.09.2023 16:10 GÜNCELLEME 19.09.2023 16:10
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Yeni sezon için bomba gibi bir hazırlık yapan Star TV, izleyici kitlesini ekrana kilitleyecek bir programa daha imzasını attı. Televizyon ekranlarının sevilen yüzü Zahide Yetiş'in sunuculuk koltuğunda oturacağı programa ilişkin ayrıntılar netlik kazandı.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'ndan Yalı Çapkını'na geliyor! İmzalar atıldıBarbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'ndan Yalı Çapkını'na geliyor! İmzalar atıldı

Çok yakın bir zaman sonra Star TV kanalında ekran macerasına atılacak olan programın adı Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak olarak belirlendi. BBO Yapım imzasıyla yeni yayın döneminde ekranlara merhaba diyecek olan Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak programında Zahide Yetiş ile ekibi, yeni biri olmak isteyen herkese 'sen değerlisin' diyecek.

"Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak"ın kapıları hata yapanlar, özür dilemek isteyenler, hayata yeniden başlamak isteyenler, bir çıkış yolu bulmak isteyen, geçmişlerinde pişmanlık, küskünlük yaşayanlar, af dilemek isteyenler, özür bekleyenler, değişmek, dönüşmek isteyen herkese açık olacak... Hayattan yeni bir fırsat isteyen, yeni bir geleceğe başlamak isteyenler, kendini yenilemek isteyenlere uzmanlar desteği ile çözüm yolları bulunacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 22
  • duyu 5 ay önce Şikayet Et
    Müge anlının aynısı olmuş kıyafet kaç bakalım müge buna ne diyecek merak ediyorum
    Cevapla
  • Ali 7 ay önce Şikayet Et
    Türkiyedeki çoğu insan değerli vakitlerini boş dizilerlen ve bu boş programlarlan geçiriyor ondan dolayı milletin İQ yerlerde
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    oturup bir kez izlenişliğim yok...vaktimi çöpten toplamadım. Çöpe atacak kadar değersiz önemsiz olmadığına inanıyorum.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    ben kendimi kaybedince müge anliya basvuruyorum. hemen buluyorum kendimi..
    Cevapla
  • Remzi 7 ay önce Şikayet Et
    Hiç biri müge anlı gibi olamaz kusura bakmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!