İletişim Başkanı Altun'a "yeşil pasaport" ziyareti

Anadolu Yayıncılar Derneği öncülüğünde bir grup gazeteci, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a yeşil pasaport taleplerini iletti. Gazeteciler, gerek savaş, gerekse diplomatik kriz dönemleri için yeşil pasaportun acil ihtiyaç olduğunu söyledi.

GİRİŞ 14.09.2023 15:41 GÜNCELLEME 14.09.2023 16:01
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Anadolu Yayıncılar Derneği öncülüğünde bir grup gazeteci, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'u ziyaret ederek yeşil pasaport talebinde bulundu. 

Gazetecilerin gerek savaş zamanlarında gerekse diplomatik krizlerde acil şekilde yurt dışına çıkmaları gerektiğini belirten gazeteciler, "Yeşil pasaport acil ihtiyaçtır" görüşünü dile getirdi. 

Ziyarete Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Kanal D Ankara Temsilcisi Zafer Şahin, Türk Medya Ankara Temsilcisi Melik Yiğitel, gazeteci Oral Çalışlar ve Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan katıldı. 

Altun ise gazetecilere her daim yardımcı olduklarını vurgulayarak, yeşil pasaport konusunda ellerinden geleni yapacaklarını, medyanın rahat ve özgür çalışması için destek olacaklarını belirtti. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, "Sayın Fahrettin Altun her daim hem ulusal hem de yerel medyanın sorunlarını çözme noktasında yardımcı olmuştur. Bu konuda da bizlere desteği nedeniyle teşekkür ediyoruz. Yeşil pasaport mesleğimizin önemli bir ihtiyacını karşılıyor. Sayın Altun'a ilgileri nedeniyle teşekkür ederim" dedi. 

Sinan Burhan ve gazetecilerden oluşan heyet, geçtiğimiz hafta da TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'u ziyaret etmişti.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 35
  • Kul insan 7 ay önce Şikayet Et
    Avrupa Birliğine Türkiye büyük darbe vurmak zorunda çünkü Türkiye kendisi darbe yiyor.
    Cevapla
  • Sahipkıran 7 ay önce Şikayet Et
    Artık uçan kuşa da verin bitsin bu talepler...
    Cevapla
  • stres savar 7 ay önce Şikayet Et
    İhracat yapıp ülkeye döviz getirene yüksek kotalar koyun boş beleş insanlara yeşil pasaport verin sadece gazetecilerde değil bir çok memur ve ailelerinede yeşil pasaport dağıtılıyor gidip yurt dışında para harcasınlar gezip tozsunlar diye ihracatçıya gelince yok şukadar milyon dolarlık ihracata 1 kişi yok şukadar milyon dolar olursa ikinci kişi falan filan bu kafayla biz zor kalkınırız e
    Cevapla
  • Okan 7 ay önce Şikayet Et
    Yeşil olunca ne oluyor gene aynı muamele. İhracatçının ne ayrıcalığı var normal vatandaştan. Sanki ülkeyi kurtarıyor havalara bak. Adam gibi vergi ödeseler ya
    Cevapla
  • Fatih 7 ay önce Şikayet Et
    Bunlar gazeteci ve talepleri .Allah bir tek kulhakini affetmiyor .Bir gazeteci bunu hatırlayarak yazı yazdığı zaman gazateci olur.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    kardeşim gir kpss ye al puanını ol bir memur kap yeşili. Diger turlu Haksızlık olur. zaten şirketlere dağıtılıyor. Bu sefer başka meslekten de böyle bir talep gelebilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı
Ünlü maden suyunda bakteri tespit edildi! 2 milyon şişe imha edildi