Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Başkent Kulisi'nde

Başkent Kulisi önemli isimlerle birlikte Türkiye ve dünya gündeminin nabzını tutuyor. Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu, siyaset dünyasındaki önemli gelişmelerin yer aldığı Başkent Kulisi bu hafta Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u ağırlayacak.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Başkent Kulisi'nde
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Başkent Kulisi'nde
GİRİŞ 15.09.2023 21:44 GÜNCELLEME 15.09.2023 21:44

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi siyaset gündeminde yaşananları, Türkiye’nin iç ve dış meselelerini masaya yatırıyor.

BAKAN TUNÇ, BAŞKENT KULİSİ'NDE TÜM MERAK EDİLENLERİ CEVAPLANDIRACAK

Başkent Kulisi’nin bu haftaki konuğu günü Adalet Bakanı Yılmaz Tunç olacak. Yılmaz Tunç, Türkiye’deki yeni dönem adalet sisteminin hedeflerini Başkent Kulisi’nde değerlendirecek.

YARGIDA YAPISAL REFORMLAR DEVAM EDECEK Mİ?

Programda ayrıca Mehmet Acet’in ‘Yeni dönemde Adalet Bakanlığının hangi hedefleri var? Yargının yapısal sorunlarıyla ilgili reformlar devam edecek mi? Türk Silahlı kuvvetlerine dönük suçlamalarda bulunan CHP’li Sezgin Tanrıkulu ile ilgili süreç nasıl ilerleyecek? Ev sahibi kiracı ihtilafları konusunda yeni adımlar atılacak mı? Avrupa Parlamentosu’nun Türkiye raporu ile ilgili ne düşünüyor?’ sorularını Adalet Bakanı Yılmaz Tunç canlı yayında yanıtlayacak. 

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülkede olup bitenin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi 17 Eylül Pazar günü, saat 11.45’de Kanal 7 ekranlarında…  

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!