Kanal 7'nin sevilen programı Gündüz Gece'de sürpriz gelişme! Bu hafta...

Farklı şehirlerden renkli görüntüler ve yıllardır süregelen ilginç geleneklerin, tarihi mirasların yer aldığı Gündüz Gece bu hafta Konya Akşehir’den evlere konuk olmaya hazırlanıyor.

Kanal 7'nin sevilen programı Gündüz Gece'de sürpriz gelişme! Bu hafta...
Kanal 7'nin sevilen programı Gündüz Gece'de sürpriz gelişme! Bu hafta...
GİRİŞ 22.09.2023 10:08 GÜNCELLEME 22.09.2023 15:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ekranların sempatik ismi Kürşat, Anadolu’nun cennet köşelerini gezmeye hız kesmeden devam ediyor. Türkiye’nin gizli kalmış köşeleri, Doğu’dan Batı’ya ülkenin her bölgesinden ilginç gelenekler ve birbirinden lezzetli yöresel yemekler sevilen türkücü Kürşat’ın sunumuyla Gündüz Gece programında gösteriliyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam’a ‘avukat’ geliyor! Nilay Cafer’le bomba anlaşma...Ben Bu Cihana Sığmazam’a ‘avukat’ geliyor! Nilay Cafer’le bomba anlaşma...

Gündüz Gece ekibi bu hafta Türk kültüründe önemli bir yere sahip olan Nasreddin Hoca’nın memleketi Konya Akşehir’den izleyici kitlesinin karşısına çıkacak. Gündüz Gece ekibi Akşehir’de ilk olarak bir terzi dükkanına gitti. Yıllarını bu mesleğe adayan ve kravatsız gezmediğini belirten terziyle koyu bir sohbete dalan Kürşat, terzinin kendine has tarzına hayran kaldı.

Kardeşlerim’e 2 usta isim birden geliyor! İkisi rekortmen diziyle el sıkıştıKardeşlerim’e 2 usta isim birden geliyor! İkisi rekortmen diziyle el sıkıştı

Gündüz Gece ekibi daha sonra Akşehirli kadınlarla bir araya geldi. Lahana kapama yemeği yapımına eşlik eden Kürşat, yemeğin son halini görünce çok sabırsızlandı. Gündüz Gece ekibinin bir sonraki durağı Akşehir’in meşhur konaklarından biri oldu. Burada sazlı sözlü bir sohbete katılan Kürşat, bölge sanatçısıyla birlikte türkü söyledi.

Gündüz Gece ekibi son olarak 1860 yılında Ermeni cemaati tarafından yaptırılan Ermeni Kilisesi’ni gezdi. Kilisenin kemerli yapısını inceleyen Kürşat, geçmişte Ermeniler için önemini izleyicileri için anlattı.      

Anadolu kültürünü gerçek tanıklarından dinlemek isteyenlerin buluştuğu ‘Gündüz Gece’ her Cumartesi 11:30’da Kanal 7’de…    

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Yigido 7 ay önce Şikayet Et
    Şoray uzun yolda'nın yerini kimse doldurmuyor malesef hala eski programlara bakıyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!
Fatih Altaylı’dan 1 Mayıs'taki provokasyona tepki çeken yorum!