Ben Bu Cihana Sığmazam’ın avukatı gündem oldu! Diziyi şahlandıracak transfer

ATV’de her Salı akşamı heyecan ve gerilim dolu anlara sahne olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin oyuncu kadrosuna Nilay Cafer transfer edildi.

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın avukatı gündem oldu! Diziyi şahlandıracak transfer
Ben Bu Cihana Sığmazam’ın avukatı gündem oldu! Diziyi şahlandıracak transfer
GİRİŞ 23.09.2023 11:10 GÜNCELLEME 23.09.2023 11:10
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

2.sezonuyla ekran macerasını tüm hızıyla sürdüren Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle bu kez Nilay Cafer anlaşma sağladı. Nilay Cafer, 26 Eylül Salı akşamı yayına girecek 38.bölümde kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Kardeşlerim’e 2 usta isim birden geliyor! İkisi rekortmen diziyle el sıkıştıKardeşlerim’e 2 usta isim birden geliyor! İkisi rekortmen diziyle el sıkıştı

Senaryo gereği Cezayir'in (Oktay Kaynarca) avukatı 'Berfin' karakterini üstlenecek olan Nilay Cafer aynı zamanda Berfin Dayılar masasından Cangal ağanın (Adnan Biricik) kızı olacak.

Kanal 7'nin sevilen programı Gündüz Gece'de sürpriz gelişme! Bu hafta...Kanal 7'nin sevilen programı Gündüz Gece'de sürpriz gelişme! Bu hafta...

Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen KYN Yapımevi imzalı dizinin senaristliğini Zülküf Yücel ile Zehra Yücel üstleniyor. Başrollerini Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan Saban’ın paylaştığı dizi reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • ek9 7 ay önce Şikayet Et
    edho dan sonra bu dizi hiç sarmadı kimin geldiğinin bir önemi yok gelenide tanımıyorum oda ayrı .
    Cevapla
  • DADAŞ 7 ay önce Şikayet Et
    yasaklansın gençleri özendiriyor
    Cevapla
  • Kemal 7 ay önce Şikayet Et
    İzlemiyorum bile.
    Cevapla
  • mrt 7 ay önce Şikayet Et
    dizi oktay kaynarcanın egolarını tatmin etmek üzerine senoryoların yazıldıgı saçma sapan bir hal almaya başladı. eşkiyada yapamadıklarını burada gerçekleştiriyor. bu agır abiyi illa karılar paylaşamıyacak mermilerin üzerine giden süpermenin yerlisi gibi birşey birtek pelerini yok
    Cevapla
  • Trr 7 ay önce Şikayet Et
    Seyretme triii
    Cevapla
  • Vahap 7 ay önce Şikayet Et
    Bu diziyi bitirin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, T10F'yi inceledi
Fitch'ten Türkiye açıklaması! Tarih verildi