Kuruluş Osman'da oyuncu değişikliği! Onun yerine gelen isim herkesi şaşırttı

Tutkunlarının her hafta soluk soluğa takip ettiği Bozdağ Film imzalı Kuruluş Osman projesinin ekibinde oyuncu değişikliğine gidildi.

Kuruluş Osman'da oyuncu değişikliği! Onun yerine gelen isim herkesi şaşırttı
Kuruluş Osman'da oyuncu değişikliği! Onun yerine gelen isim herkesi şaşırttı
GİRİŞ 30.09.2023 12:16 GÜNCELLEME 30.09.2023 12:16
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Yeni sezonuyla ekranlara damgasını vurmaya hazırlanan Kuruluş Osman dizisinde şaşırtıcı bir karar alındı. Ekim ayında 5.sezonuyla yayın faaliyetine kaldığı yerden devam edecek olan Kuruluş Osman'da oyuncu değişikliği yapılacak.

Ünlü oyuncular bir arada! Sevince'nin oyuncu kadrosu yıldızlar geçidi gibi...Ünlü oyuncular bir arada! Sevince'nin oyuncu kadrosu yıldızlar geçidi gibi...

Normal şartlar altında Germiyanoğulları ailesinin “Yakup bey”i için usta oyuncu Altan Gördüm’le anlaşma sağlanmıştı. Fakat alınan bilgiler doğrultusunda taraflar arasında yapılan anlaşmasının bozulduğu öğrenildi.

Yapımcılığını ve proje tasarımını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği Kuruluş Osman'ın yeni Yakup beyinin Mirza Bahattin Doğan olduğunun bilgisine ulaşıldı.

Ahmet Yılmaz'ın yönetmenliğinde çekimleri yapılan Kuruluş Osman'da aynı zamanda Sevil Akı 'Saadet Hatun', Emre Dinler ise 'Mehmet bey' karakteriyle kameralar karşısına geçecek. Öte yandan ailenin kızı Gonca’yı da ünlü oyuncu Belgin Şimşek oynayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • Mehmet ipeksaç 7 ay önce Şikayet Et
    Artik iyice tadi tuzu kalmadi ..senaryo tekrardan ote gidemiyor dirilis Ertuğrul eski bolumlerini bile defalarca izledim ama osman ozellikle tarihteki akisin disindaki sahneler ve senaryosuyla hayal kirikligi
    Cevapla
  • Asabimen 7 ay önce Şikayet Et
    Yapılan masrafa yazık = Dizi yerine tarihle bağdaşan belgesel olsaydı..
    Cevapla
  • H H H 7 ay önce Şikayet Et
    Bu Buna filim deniyorsa, çocuk oyuncağı dan daha basit
    Cevapla
  • erdem değer 7 ay önce Şikayet Et
    bu sırıtkan herifi hala izleyen var mı? suratında hain bir ifade varken nasıl osman gaziyi oynayabiliyor, hayret! bindiği ata yazık vallahi!
    Cevapla
  • Barış 7 ay önce Şikayet Et
    Sanane
    Cevapla
  • hasan 7 ay önce Şikayet Et
    Başlasın artık arkadaşım ya Bütün diziler sezon başı yaptı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk cezaları artıyor: Kanun teklifi kabul edildi
Ateşkesi çıkmaza sokan İsrail'den katliam kararı