TRT'de Mevlit Kandili'ne özel hazırlanan programlar izleyiciyle buluşacak

Hz. Muhammed'in doğum yıl dönümü dolayısıyla idrak edilen Mevlit Kandili'nde TRT tarafından hazırlanan özel içerikler izleyici ve dinleyicilerin beğenisine sunulacak.

TRT'de Mevlit Kandili'ne özel hazırlanan programlar izleyiciyle buluşacak
TRT'de Mevlit Kandili'ne özel hazırlanan programlar izleyiciyle buluşacak
GİRİŞ 26.09.2023 15:22 GÜNCELLEME 26.09.2023 15:22

TRT'den yapılan açıklamaya göre, "Mevlit Gecesi Özel" programı yarın 19.00'da TRT 1 ve TRT Radyo 1'de canlı yayınlanacak.

Tarihçi ve sosyolog Dr. Coşkun Yılmaz ile Prof. Dr. Mehmet İpşirli, akademisyen, şair ve yazar Bilal Kemikli'nin konuk olacağı Tarih Söyleşileri programında "Mevlit ve Süleyman Çelebi" konulu söyleşi yapacak. Program yarın 19.45'te TRT 2'de izlenebilecek.

Konya Tasavvuf Müziği Korosu ve Çukurova Senfoni Orkestrası, yarın 19.00'da TRT Müzik'te özel bir yayın gerçekleştirecek.

TRT Türk'te, televizyonda ilk kez "Mevlit Kandili Avrupa" programı izleyiciyle buluşacak. Türklerin yoğun yaşadığı Avrupa şehirlerinde, kandilin anlamına dair röportajların sunulacağı program, yarın 20.00'de yayınlanacak.

"O Geldi" isimli yapım da televizyonda ilk kez TRT Türk'te izlenebilecek. Deprem bölgesindeki şehirlerde naat, ilahi, Salavat-ı Şerif, Delailü'l Hayrat ve Kur'an-ı Kerim'den ayetlerin okunacağı yayın, 22.00'de ekranda olacak.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!