Kuruluş Osman'dan nefes kesen yeni sezon tanıtımı! Sosyal medyaya damga vurdu

Çarşamba akşamlarına damga vuran Kuruluş Osman dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Başrolünde Burak Özçivit'in oynadığı Kuruluş Osman, 4 Ekim Çarşamba akşamı ATV'de izleyenlerle buluşacak.

GİRİŞ 27.09.2023 23:10 GÜNCELLEME 28.09.2023 10:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

ATV'nin Çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi Kuruluş Osman yeni sezonuyla 4 Ekim Çarşamba 20.00'de atv ekranında olacak. Başrolünde Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman'ın 5. sezon ilk tanıtımı ATV'de yayınlandı.

YENİ SEZON İLK TANITIMI SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURDU

Burak Özçivit'in Osman Bey karakteriyle yıldızlaştığı Çarşamba akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman yeni sezonu ile yine büyük bir heyecana sahne olacak. 

Yepyeni hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla 4 Ekim Çarşamba akşamı başlayacak olan atv'nin reyting rekortmeni dizisi 'Kuruluş Osman,' yüzlerce ülkeden seyircinin merakla beklediği beşinci sezonundan ilk tanıtım yayınlandı. Tanıtım 13 dilde yayınlanırken kısa sürede milyonlarca kişi izledi.

13 DİLDE YAYINLANDI

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği dizinin yeni sezon tanıtımı Türkçe başta olmak üzere İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce,  Korece, Arapça, Farsça, Urduca, Rusça, Japonca ve Rumca olmak üzere toplamda 13 dilde yayınlanırken yeni sezonun ilk tanıtımı ile büyük ilgi gördü ve izlenme rekorları kırdı.

YENİ HİKAYE, YENİLENEN KADRO VE YENİ DEKORLAR!

‘Kuruluş Osman’ın tanıtımında; merakla beklenen Osman Bey’in oğulları Orhan Bey ve Alaeddin Bey ile Yunus Emre karakterlerine hayat veren Emre Bey, Ömer Faruk Aran, Gökhan Atalay başta olmak üzere diziye yeni katılan oyuncular Emre Dinler, R. Aybars Düzey, Belgin Şimşek ve Tezhan Tezcan yer aldı.

‘Kuruluş Osman’ın sevilen karakterlerinden Bala Hatun’un kızı Halime’nin mezarını kazdığını rüyasında gördüğünü söylediği yürek burkan sahne, Osman Bey ve Malhun Hatun’un Bursa fethi hakkındaki konuşmaları, görkemli kadrajları ve nefes kesen aksiyon sahneleriyle öne çıkan tanıtım, beşinci sezona dair beklentilerin zirveye çıkartırken sosyal medyaya damgasını vurdu.

ANADOLU’NUN YENİ SULTANI BELLİ OLUYOR

Yeni dekorları, yeni hikayesi, merakla beklenen sürpriz karakterleri ve birbirinden başarılı oyuncularla daha da zenginleşen oyuncu kadrosu ile yine reytingleri alt üst etmeye hazırlanan ‘Kuruluş Osman’, ezberleri bozacak beşinci sezonunda Anadolu’nun kudretli beylerinin,  kurulacak devlet için karşı karşıya geldiği mücadeleyi ekrana taşıyacak.

Kuruluş Osman yeni sezonda da Çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek. Kuruluş Osman, yeni sezonun ilk bölümüyle 4 Ekim Çarşamba günü akşamı atv ekranlarında olacak.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Mişmiş 7 ay önce Şikayet Et
    Orhan bey karakteri şimdiden bende bir şey uyandırmadı. Ya bu önemli karakterleri biraaz fiziksel olarak güçlü endamlı oyunculardan seçseniz ne olur ki... Çarşamba günü ölmez isek bakıp göreceğiz inş. Umarım ben yanılırım.
    Cevapla
  • Ulu türk 7 ay önce Şikayet Et
    Adam bir sakalını uzatır be.çocukları kendi yaşında gibi duruyor.
    Cevapla
  • İki Türk 7 ay önce Şikayet Et
    Osman 5 yılda bi devleti kuramadın.
    Cevapla
  • murat 7 ay önce Şikayet Et
    beş yılda bi devleti kuramadın diyen iki türk osmanın suçu yok senaryoyu yazan öyle istiyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri