Gönül Dağı’nın yapımcısı çekecekti ama vazgeçildi! Yerine gelen isim şaşırttı

Gönül Dağı’na imza atan Köprü Film’in çekeceği Toprak Ana dizisinin yapımcısında değişikliğe gidildi ve yerine hangi yapımcının geleceği seyirciye açıklandı.

 Gönül Dağı’nın yapımcısı çekecekti ama vazgeçildi! Yerine gelen isim şaşırttı
Gönül Dağı’nın yapımcısı çekecekti ama vazgeçildi! Yerine gelen isim şaşırttı
GİRİŞ 09.10.2023 09:53 GÜNCELLEME 09.10.2023 09:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Normal şartlar altında TRT1’in yeni dizisi Toprak Ana’nın yapımcılığını Modern Doğu Masalları, Ege’nin Hamsisi ve Gönül Dağı gibi projelere imza atan Köprü Film üstlenecekti.

Kuruluş Osman'dan Kardeşlerim'e büyük transfer! Mari'ydi, Süreyya olacakKuruluş Osman'dan Kardeşlerim'e büyük transfer! Mari'ydi, Süreyya olacak

Fakat alınan son bilgilere göre Toprak Ana dizisinin yapımcısı için değişiklik kararı alındı ve yerine gelecek isim seyirciye duyuruldu. TRT’nin Tabii isimli dijital platformunda yayınlanan Eyvah Ramazan Bey dizisini çeken Motto Yapım yapımcılığı devralacak.

Gönül Dağı 108.bölüm fragmanı: Taner'in morali bozuluyor! Elinden kaçırabilirGönül Dağı 108.bölüm fragmanı: Taner'in morali bozuluyor! Elinden kaçırabilir

TRT1’in yeni dönem dizisi Toprak Ana, 1970’li yılların Adana’sında geçecek. Aşk ve ağalık sisteminin gözler önüne serileceği Toprak Ana’nın cast çalışmaları başladı. Yönetmeni şimdilik belirlenmeyen ve Hasun Karul’un patronu olacağı projenin genel koordinatörlüğünü Erkan Gezginci üstlenecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • harbici 7 ay önce Şikayet Et
    gönül dağı'nı gezici pkk güzellemecisi yahya samancı yönetiyor. ve trtnin kılı kıpırdamıyor. ne ala memleket. kurtulun şu urlardan artık ya.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Filistin destekçisi İtalyan şef Rubini siyonistlerin saldırısına uğradı
Kastamonu'da 'hayvan sever'le esnafın 'köpek maması' kavgası