Kuruluş Osman'dan Kardeşlerim'e çok konuşulacak transfer! Veda ettikten sonra...

Kuruluş Osman başta olmak üzere Bir Küçük Gün Işığı, Beni Affet ve Hayata Beş Kala gibi projelerde yer alan Şeyma Korkmaz, Kardeşlerim'le anlaşma sağladı.

Kuruluş Osman'dan Kardeşlerim'e çok konuşulacak transfer! Veda ettikten sonra...
Kuruluş Osman'dan Kardeşlerim'e çok konuşulacak transfer! Veda ettikten sonra...
GİRİŞ 04.10.2023 10:42 GÜNCELLEME 04.10.2023 10:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Son olarak geçtiğimiz aylarda ekranlara veda eden Bir Küçük Gün Işığı'nda oyunculuk performansı sergileyen Şeyma Korkmaz'ın yeni adresi belli oldu.

Kuruluş Osman'da rol aldığı 'Prenses Mari' karakteriyle gönüllerde taht kuran Şeyma Korkmaz, ATV'nin uzun soluklu projesi Kardeşlerim'le sözleşme imzaladı.

Hayatımın Neşesi 14.bölüm fragmanında duygu seli yaşatan sahne! KavuşuyorlarHayatımın Neşesi 14.bölüm fragmanında duygu seli yaşatan sahne! Kavuşuyorlar

Oyunculuk kariyerine ilk adımı Hayata Beş Kala dizisiyle atan ve burada üstlendiği 'Yağmur' karakteriyle keşfedilen Şeyma Korkmaz'ın Kardeşlerim'deki rolü belli oldu.

Serkan Birinci'nin yönettiği, Gül Abus Semerci'nin yazdığı ve Nazlı Heptürk'ün yapımcısı olduğu Kardeşlerim'le el sıkışan Şeyma Korkmaz, Süsen'in annesi Süreyya rolüyle kameralar karşısına geçecek.

Zengin oyuncu kadrosu ve güçlü kadrosuyla ATV ekranlarında yayın faaliyetine devam eden NG Medya imzalı Kardeşlerim'in yeni oyuncusu Şeyma Korkmaz farklı bir soluk getirecek.

Gönül Dağı 108.bölüm fragmanı: Taner'in morali bozuluyor! Elinden kaçırabilirGönül Dağı 108.bölüm fragmanı: Taner'in morali bozuluyor! Elinden kaçırabilir

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Tolga 6 ay önce Şikayet Et
    Aynı zamanda kocasıyla aynı dizide rol alacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TFF 2. Lig'de ilginç maç! Beraberlik yetiyordu: İki takım da şut çekmedi
AK Parti yerel seçimlerde neden oy kaybetti? İşte en çok verilen cevap