Hamza ile Hena'nın fedakarlıklarla dolu aşkı "Mutlu Ol" ile Kanal 7'de

Kanal 7 heyecan dolu dizilerine bir yenisini daha ekliyor. Pakistan’da yoğun ilgi gören ve adından sıkça söz ettiren ‘Mere Humsafar’ isimli dizi Kanal 7 ekranlarında ‘Mutlu Ol’ adıyla izleyicilerle buluşmaya geliyor.

GİRİŞ 04.10.2023 20:29 GÜNCELLEME 05.10.2023 15:22
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kanal 7 ekranlarının yeni dizisi ‘Mutlu Ol’ fedakarlığın ve aşkın hikayesini ekranlara taşıyacak.  Babası tarafından küçük yaşta terk edilen Hena ve onun zorlu yolculuğunda kurtarıcısı olan Hamza’nın aşkı Mutlu Ol ile ekrandaki yerini alacak. Üvey annesi tarafından istenmediği için ailesinden uzaklaşmak zorunda kalan Hena, amcasıyla yaşamaya başlar.  Fakat yengesi Hena’ya eziyet eder ve onu evde istemez. Bunca eziyete rağmen gidecek yeri olmadığı için sesini çıkaramayan Hena, büyük bir bunalıma girer. Raees Hala'yı akli dengesi yerinde olmayan çalışanı Naveed ile evlendirmeyi planlar. Hena’nın hayatındaki her şey kötü giderken karşısına Hamza çıkar. Hayata yeniden tutunan Hena tüm bu sıkıntılı ve zor günlerin ardından kendisi için güzel günleri umut etmektedir.

Hena amcası ve yengesinin baskısından kurtulacak mı? Hamza, Hena’nın yaralarını nasıl saracak? Hena ve Hamza tüm engellere rağmen hayatlarını birleştirebilecek mi?

Hamza ile Hena’nın fedakarlıklarla dolu derinlikli aşk hikayesi ‘Mutlu Ol’  04 Ekim’den itibaren hafta içi her gün, saat 21.20’de Kanal 7’de… 

Künye 

Tür: Dram 

Senarist: Qasim Ali-Saira Raza 

Yönetmen: Kasım Ali 

Oyuncular: Hania Aamir, Farhan Saeed, Samina Ahmad, Saba Hameed, Waseem Abbas, Tara Mahmood ,Amir Qureshi, Alyy Khan, Zoya Nasir,Hira Khan, Hira Umer, Omer Shahzad, Syeda Iman Zaid, Farah Nadeem. 

Menşei Ülke Pakistan 

Orijinal dil Urduca 

Yapımcı: Humayun Saeed, Shehzad Naseeb 

Yapım Şirketi: Six Sigma Plus 

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • hhüseyin 6 ay önce Şikayet Et
    Vurduyu kırdıyı bırakalım biraz fedakarlık içeren dizilere dönelim çok daha güzel olur. Ailemizi daha nasıl çığırından çıkılmaz hale getiririzleri bırakalım yani
    Cevapla
  • Hint 6 ay önce Şikayet Et
    Hint dizilerini kaldırın Sacmasapan sahneler. Lafa gelince Müslümanlarını öldürüyorlar diye bas bas bağırıyorsunuz
    Cevapla
  • Trabzon lu 6 ay önce Şikayet Et
    Pakistan dizisi olması daha iyi
    Cevapla
  • Çaldıran....1514 6 ay önce Şikayet Et
    Birazda kendiniz film yapsanız !!!
    Cevapla
  • 606060 6 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar meraklisiniz Hint filmlerine
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti