Kızılcık Şerbeti'ne farklı soluk getirecek transfer! Taşları yerinden oynatacak

Son olarak Asena Bülbüloğlu'nun yapımcısı olduğu Evlilik Hakkında Her Şey projesinde yer alan Yiğit Kirazcı, Show TV'nin iddialı dizisi Kızılcık Şerbeti'yle anlaşma sağladı.

Kızılcık Şerbeti'ne farklı soluk getirecek transfer! Taşları yerinden oynatacak
Kızılcık Şerbeti'ne farklı soluk getirecek transfer! Taşları yerinden oynatacak
GİRİŞ 07.10.2023 15:37 GÜNCELLEME 07.10.2023 15:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2.sezonuyla yayın faaliyetine tüm hızıyla devam eden ve yayınlandığı her hafta sosyal medya gündemine yerleşen Kızılcık Şerbeti'nde transferlerin ardı arkası kesilmiyor. En son Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde üstlendiği 'Yıldırım Şahin' karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Yiğit Kirazcı, Kızılcık Şerbeti ailesine katıldı.

Kendi Düşen Ağlamaz’a çok konuşulacak transfer! Kesişme: İyi ki Varsın Eren’deydiKendi Düşen Ağlamaz’a çok konuşulacak transfer! Kesişme: İyi ki Varsın Eren’deydi

Oyunculuk kariyerinde Çatı Katı Aşk, Seviyor Sevmiyor, Güllerin Savaşı, Seni Kimler Aldı, 8.Gün, Yüzleşme ve Hizmetçiler gibi projelerde boy gösteren Yiğit Kirazcı, Kızılcık Şerbeti'yle gümbür gümbür geliyor.

Hakan Kırvavaç'ın yönettiği, Faruk Turgut'un yapımcısı olduğu, Melis Civelek ile Zeynep Gür'ün yazdığı Gold Film imzalı Kızılcık Şerbeti'nin yeni transferi Yiğit Kirazcı 'Rüzgar' karakteriyle olayların akışını etkileyecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Ali 7 ay önce Şikayet Et
    Bu çirkin diziyi niye haber yapıyorsunuz...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Otoyol ve köprü geçiş ücretleri değişti! Yeni fiyatlar bu gece yarısı yansıtılacak
Canlı yayında ceset bulundu! Stüdyoda gözaltı