Kendi Düşen Ağlamaz’a Kesişme: İyi ki Varsın Eren’den yankı uyandıracak transfer!

Mustafa Uslu’nun yapımcısı olduğu TRT ortak yapımı Kesişme: İyi ki Varsın Eren’deki oyunculuk performansıyla hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Alayça Öztürk, TRT1’in sevilen dizisi Kendi Düşen Ağlamaz’a transfer edildi.

Kendi Düşen Ağlamaz’a Kesişme: İyi ki Varsın Eren’den yankı uyandıracak transfer!
Kendi Düşen Ağlamaz’a Kesişme: İyi ki Varsın Eren’den yankı uyandıracak transfer!
GİRİŞ 11.10.2023 15:10 GÜNCELLEME 11.10.2023 15:10
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Özer Feyzioğlu’nun yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen TRT ortak yapımı Kesişme: İyi ki Varsın Eren’de rol aldığı ‘Cemile Gedik’ karakteriyle akıllara kazınan Alayça Öztürk’ün yeni adresi belli oldu.

11 yıllık Güldür Güldür Show’dan sevindiren haber! Merakla beklenen tarih...11 yıllık Güldür Güldür Show’dan sevindiren haber! Merakla beklenen tarih...

Kesişme: İyi ki Varsın Eren’de Trabzon Maçka’da teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in eşi rolüyle kameralar karşısına geçen Alayça Öztürk, Kendi Düşen Ağlamaz’la el sıkıştı.

Gönül Dağı 108.bölüm fragmanı: Taner'in yüzü düşüyor! Kaybetme korkusu sardıGönül Dağı 108.bölüm fragmanı: Taner'in yüzü düşüyor! Kaybetme korkusu sardı

Oyunculuk kariyerinde Aşk ve Mavi, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Hanımeli Sokağı, Ey Aşk Nerdesin, Vurgun, Sen de Gitme gibi yapımlarda boy gösteren Alayça Öztürk’ün Kendi Düşen Ağlamaz’daki rolü netlik kazandı.

TRT1’de her Perşembe akşamı ekrana gelen NG Medya imzalı Kendi Düşen Ağlamaz’ın yeni oyuncusu Alayça Öztürk ‘Mucize’ karakteriyle izleyicisinin karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • ramazan arıcı 6 ay önce Şikayet Et
    16. bölümde dizinin kimyası bozuldu. hanım hanımcık kızımızı bir canavar haline getirdiler. önceki bölümleri ali ercan'ın (zeynebim döngel soğan ekmek yiyelim diye başlayan) plağı gibi çevirip çevirip izliyorduk. ne yazık ki dizinin uzatılması uğruna tılsımı bozuldu. ama kabahat biraz da biz de, ilk bölümler o kadar sürükleyici idi ki uzamasını biz de istedik.
    Cevapla
  • misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Beğenmiyorsanız izlemeyin kardeşim. Beğendiğiniz dizileri izleyin. Ayrıca her diziyi izlemek gibi bir zorunluluğunuz yok. TRT bir kamu kuruluşu ve bütün milletin vergileriyle yayıncılık yapıyor. Herkes kendine ait bişeyler bulabilmeli TRT'de. Ayrıca dizide kötü birşey de yok yani. Herşey sizin istediğiniz gibi mi olmak zorunda?
    Cevapla
  • Yakışmadı 6 ay önce Şikayet Et
    TRT dizilerini ailecek izleyebiliyorduk ama bu dizi hiç güzel değil başta iyiydi şimdi iyice sacmaladilar hele bazı karakterler gözlerine yaptıkları makyaj sanki bilinçli toplumu bozmak için yapılmış gibi trt kaldırmalı bunu
    Cevapla
  • olmamış 6 ay önce Şikayet Et
    berbat bir dizi trt ye yakışmamış
    Cevapla
  • Biz 6 ay önce Şikayet Et
    TRT buralardaki yorumları dikkate almalı. Gidişatı anladığım için son üç bölümüz izlemedim. Çok naz aşık usandırır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsada rekor: 10 bin puan aşıldı!
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...