11.yıla giren Güldür Güldür Show’dan sevindirici haber! Sabırsızlıkla bekleniyordu

Televizyon ekranlarının uzun soluklu programlarından biri olan Güldür Güldür Show’un yayın tarihi izleyici kitlesine duyuruldu.

11.yıla giren Güldür Güldür Show’dan sevindirici haber! Sabırsızlıkla bekleniyordu
11.yıla giren Güldür Güldür Show’dan sevindirici haber! Sabırsızlıkla bekleniyordu
GİRİŞ 10.10.2023 13:20 GÜNCELLEME 10.10.2023 13:20
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Komedi dolu skeçleriyle ekrana kilitleyen Güldür Güldür Show takipçilerinin keyfini yerine getirecek bir haber geldi. Ali Sunal’ın her sezon olduğu gibi bu sezon da sunuculuk koltuğuna oturacağı Güldür Güldür Show’un yayın tarihi resmen açıklandı.

Kuruluş Osman 132.bölüm fragmanı: 'Benim yaptığımı asla yapamaz!' Resti çektiKuruluş Osman 132.bölüm fragmanı: 'Benim yaptığımı asla yapamaz!' Resti çekti

11.sezonuyla yayın hayatına kaldığı yerden devam edecek olan ve yediden yetmişe izleyici kitlesine sahip olan Güldür Güldür Show için nefesler tutuldu. Murat Kepez’in yazdığı, Meltem Bozoflu’nun yönettiği ve Necati Akpınar’ın yapımcısı olduğu Güldür Güldür Show programının yeni sezonu 14 Ekim tarihinde izleyicisinin karşısına geçecek.

Benim Güzel Ailem 15.bölüm fragmanında keyif veren görüntüler! Çok güldürecekBenim Güzel Ailem 15.bölüm fragmanında keyif veren görüntüler! Çok güldürecek

Güldür Güldür Show ekibinde yine Mahir İpek, Hasibe Eren, Açelya Topaloğlu, Toygan Avanoğlu, Erdem Yener, Uğur Bilgin, Mehtap Yılmazkaya, Onur Atilla, Berkay Tulumbacı, Özgün Aydın, Ali Sunal, Doğa Rutkay, Aylin Kontante ve Alper Kul rol alacak.

Kuruluş Osman'dan kıskandıran başarı! 5.sezonuyla reytinglerde zirveye adını yazdırdıKuruluş Osman'dan kıskandıran başarı! 5.sezonuyla reytinglerde zirveye adını yazdırdı

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    güldür güldürü ben müslüman bir türk olarak seyretmiyorum evdede seyrettirmiyorum
    Cevapla
  • ahmet 6 ay önce Şikayet Et
    Katıksız muhalafet yapan bir programın, anadolunun mütedeyyin insanlarının takip ettiği bir web sitesinde ne işi var. Bir de güzel haber diye başlık atıyorsunuz.
    Cevapla
  • 421 6 ay önce Şikayet Et
    analizine bayıldım
    Cevapla
  • Veli 6 ay önce Şikayet Et
    Gereksiz sol akım ve doğrulara dahi dalgacı bakış Anadolu insanından uzak elit beyaz Türk anlayışı
    Cevapla
  • Ramazan ozdamar 6 ay önce Şikayet Et
    Sosyalizmi savunup kapitalis yaşayan mutlu azınlığın masum canavarları
    Cevapla
  • MACKALI 61 6 ay önce Şikayet Et
    Cok sevindik..Mahir ipek geli$ide güzel oldu ama diger ayrilanlarinda bir gün gelecegini dü$ünüyorum.Özellikle Sinemi bekliyorum..Mahalledeki Son sokak lambasinin altinda.:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'li restoran zincirleri KFC ve Pizza Hut'ın satışları düştü
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!