Kuruluş Osman 132.bölüm fragmanı: 'Benim yaptığımı asla yapamaz!' Resti çekti

Her bölümü ayrı heyecana sahne olan Kuruluş Osman 132.bölüm fragmanında Osman Bey'in resti gündem oldu. Osman Bey'in 'Bertaraf olmaktan çekinen benim yaptığımı asla yapamaz' sözleri damgasını vurdu.

GİRİŞ 05.10.2023 09:26 GÜNCELLEME 05.10.2023 17:01

Yayınlandığı her hafta sosyal medya gündemine oturmayı başaran Kuruluş Osman 132.bölüm fragmanında Osman Bey tokat gibi sözlere imza atar. İlk günden bu yana takipçileri tarafından büyük bir beğeniyle takip edilen Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında Osman Bey korkusuzca adım atar.

11 yıllık Güldür Güldür Show’dan sevindiren haber! Merakla beklenen tarih...11 yıllık Güldür Güldür Show’dan sevindiren haber! Merakla beklenen tarih...

Ahmet Yılmaz’ın yönettiği, Mehmet Bozdağ’ın proje tasarımcısı ve yapımcısı olduğu Bozdağ Film imzalı Kuruluş Osman 133.bölümüyle 11 Ekim Çarşamba tarihinde saat 20:00’da ATV’de izleyicisiyle buluşacak.

Benim Güzel Ailem 15.bölüm fragmanında keyif veren görüntüler! Çok güldürecekBenim Güzel Ailem 15.bölüm fragmanında keyif veren görüntüler! Çok güldürecek

Kuruluş Osman son bölümde Bafeus Zaferi'nin üzerinden yıllar geçmiştir. Osman Bey'in evlatları büyümüş, bey olmuştur. Osman Bey ise Bursa ideali için fütühata devam etmektedir. Bu idealde Malhun Hatun her zaman Osman Bey'in yanındadır.

Kuruluş Osman'dan kıskandıran başarı! 5.sezonuyla reytinglerde zirveye adını yazdırdıKuruluş Osman'dan kıskandıran başarı! 5.sezonuyla reytinglerde zirveye adını yazdırdı

Osman Bey fetih için hazırlık yaparken Konya'dan gelen haber saraya yıldırım gibi düşer. Sultan Mesud zehirlenmiştir. Ok yaydan çıkmıştır. Türk'ün Sultanı'nı seçmek için gayrı mücadele başlamıştır. Bala Hatun acılar içinde kıvranmaktadır. Halime'nin vefatından sonra toparlanamamıştır.

Germiyanoğlu Yakup Bey Yenişehir ve Germiyan sınırına büyük bir Pazar kurar. Bu pazarda Yakup Bey'e bir suikast girişiminde bulunulur. Suikasti yapanın üzerinden kayı damgası çıkar. Anadolu Beyleri yeni bir sultan arayışındayken sinsi bir düşman olan Vasilis, Roma'yı diriltmek için her şeyi yapacaktır.

Osman Bey, Sultan Mesud'un zehirlendiği haberinin üzerine oğlu Alaeddin Bey'i Konya'ya gönderir. Yakup Bey'in kızı da haberi alır almaz Konya'ya varmıştır. Konya'nın zayıflamasıyla oradan gelen başıbozuklar Uçlar'a yerleşmiştir.

Orhan Bey kendilerine Sancaksız diyen bu başıbozukları Osman Bey'in ardında gaza etmeye davet eder. Orhan Bey'in Sancaksız avlağına gittiği haberi Yakup Bey'in oğlu Mehmet'in de kulağına gider. Anadolu ve uçlar büyük bir kavgaya gebeyken Yenişehir'e şiirleriyle nefes olan biri gelir. Yunus Emre!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yasa dışı Yahudi yerleşimciler, Filistinli şoförü darbetti
Yeniden Refah Partili belediyede mobbing skandalı: Engelli personeli...