Benim Güzel Ailem 15.bölüm fragmanında gülmekten gözlerinizden yaş gelecek!

Çarşamba akşamlarının olmazsa olmazı haline gelen Benim Güzel Ailem 15.bölüm fragmanında gülmekten kırıp geçiren görüntüler paylaşıldı.

GİRİŞ 10.10.2023 11:58 GÜNCELLEME 10.10.2023 11:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ekran başındakilerin her hafta keyif alarak seyrettiği ve ekran macerasına hız kesmeden devam eden Benim Güzel Ailem 15.bölüm fragmanı görücüye çıktı. Renkli görüntülerin sahne olduğu yeni bölüm fragmanında izleyenler kendini bu sefer de gülmekten alıkoyamayacak.

11 yıllık Güldür Güldür Show’dan sevindiren haber! Merakla beklenen tarih...11 yıllık Güldür Güldür Show’dan sevindiren haber! Merakla beklenen tarih...

Sadullah Celen’in yönetmenlik koltuğunda oturduğu, Baykut Badem’in senaryosunu kaleme aldığı ve Öner Arslanel’in yapımcılığını üstlendiği Benim Güzel Ailem 15.bölümüyle 11 Ekim Çarşamba tarihinde saat 20:00’da izleyici kitlesiyle buluşacak.

Kuruluş Osman 132.bölüm fragmanı: 'Benim yaptığımı asla yapamaz!' Resti çektiKuruluş Osman 132.bölüm fragmanı: 'Benim yaptığımı asla yapamaz!' Resti çekti

Benim Güzel Ailem'de bu hafta Sina, Mahmut'un ocağına düşmüştür ve yardım ister. Damla'ya aldığı hediyeyi verebilmek için Canan'ı kapı önünde lafa tutmasını, böylece kendisinin eve girip Damla'ya hediyesini vereceğini söyler. Ferdi, Nedim ve Kaan kendi içlerinde artık iyice Adnan'a güven duymaya başladıklarını konuşurken Rasim esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolur.

Kuruluş Osman'dan kıskandıran başarı! 5.sezonuyla reytinglerde zirveye adını yazdırdıKuruluş Osman'dan kıskandıran başarı! 5.sezonuyla reytinglerde zirveye adını yazdırdı

Adnan ablası Canan'a Rasim eniştesiyle arabulucu avukata gittiklerini hakkından vazgeçtiğini ve Rasim'in kendi elleriyle evrakları yırtıp attığını söyler. Canan mutluluktan havalara uçar. Melahat Canan'a, Mahmut ise Feryal'e Damla için görücü geleceğini söyler. Feryal'in Oğuz'un her işine karışması Oğuz'u iyice bunaltır. Oğuz Feryal'den abisinin bebek konusunda ilk adımlarını atacağı haberini alır.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • MACKALI 61 7 ay önce Şikayet Et
    Buldu birak olm dizilerde oynamayi´sen güldür güldüre cok cok daha iyi yaki$iyorsun yuvaya dön tipsiz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan seçti! Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı görevine yeni isim
Hakan Fidan canlı yayında uyardı: Hazırlık yapmamız lazım, oyun değiştirici olacak!