Gönül Dağı 108.bölüm fragmanı: Taner'in canını sıkacak olay! İkisini görünce...

Gönül Dağı 108.bölüm fragmanında duygularını kendine bile itiraf edemeyen Taner'in tadını kaçıracak bir gelişme yaşandı.

GİRİŞ 07.10.2023 09:30 GÜNCELLEME 07.10.2023 09:30
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

TRT1'in aile dizisi Gönül Dağı 108.bölüm fragmanında Selma'ya karşı ilgisini açıkça belli eden Zafer'in gönderdiği hediye olay oldu. Yeni bölüm fragmanında, Zafer'in Selma'yla yakınlık kurduğunu gören Taner kıskançlık duygusuna engel olamadı.

Hayatımın Neşesi 14.bölüm fragmanında duygu seli yaşatan sahne! KavuşuyorlarHayatımın Neşesi 14.bölüm fragmanında duygu seli yaşatan sahne! Kavuşuyorlar

Gönül Dağı’nda geçtiğimiz hafta Veysel'in uyanmasıyla herkes rahat bir nefes aldı. Ancak tahlil sonuçları iyi çıkmadı. Öte yandan Muammer, Taner'i affedebilmek için bir şart sundu. Taner bir yandan soruşturma için ifade verirken bir yandan amcasının öfkesiyle karşılaştı. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Erkan ve Yeşim'in magazinde aşk haberi çıktı.

 Gönül Dağı’nın yapımcısı çekecekti ama vazgeçildi! Yerine gelen isim şaşırttı Gönül Dağı’nın yapımcısı çekecekti ama vazgeçildi! Yerine gelen isim şaşırttı

Yahya Samancı'nın yönettiği, Emel Çokçalışkan'ın yazdığı ve Ferhat Eşsiz'in yapımcısı olduğu Köprü Film imzalı Gönül Dağı 108.bölümüyle 7 Ekim Cumartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1'de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12
  • Serife 7 ay önce Şikayet Et
    Severek izliyoruz bursuru dizi var bence en guzeli
    Cevapla
  • Ddd 7 ay önce Şikayet Et
    Çok iyi♥️♥️♥️♥️♥️
    Cevapla
  • mansur 7 ay önce Şikayet Et
    ailece izledigimiz sevdigimiz bir dizi idi ama artık baymaya başladılar bu kadar dram uzattıkça uzattılar en son bölümde aglamaktan başka birsey yoktu saçmalık bence senaristi degiştirsinler yada film şirketi diziye bir ayar versin bu nedir kardeşim milletin derdi zaten kendisine yetiyor
    Cevapla
  • Vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    Hakikaten yaa suyunu cikarttilar
    Cevapla
  • Ben 7 ay önce Şikayet Et
    Çok naz aşık usandırır taner efendi..
    Cevapla
  • Seyhan Fırat 7 ay önce Şikayet Et
    Severek izledigim bir dizi beni sıkan sadece tanerle selma ögtetmenin beraber olamayışı ya bunları evlendirın yada birını öldürun bizde kurtulak sizde
    Cevapla
  • selami 7 ay önce Şikayet Et
    sabah sabah hic gülecegim yoktu.. yahu dizi bu dizi.. burasi sanki youtubedeki filmlerin altindaki yorumlara benzemis.. diziden ziyade yorumlari okuyorum.. millet kafayi diziler ile bozuyor.. bir doktora görünün..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
13 ilde nefes kesen operasyon: 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi
Akaryakıtta tek fiyat uygulaması başladı!