Kanal 7'nin sevilen dizisi Mutlu Ol'da büyük sürpriz! Seyirciyi çok şaşırtacak

Kasım Ali'nin yönetmenlik koltuğunda oturduğu, Qasim Ali ve Saira Raza'nın senaryosunu kaleme aldığı Six Sigma Plus imzalı Mutlu Ol dizisinde izleyenleri büyük bir sürpriz bekliyor.

Kanal 7'nin sevilen dizisi Mutlu Ol'da büyük sürpriz! Seyirciyi çok şaşırtacak
Kanal 7'nin sevilen dizisi Mutlu Ol'da büyük sürpriz! Seyirciyi çok şaşırtacak
GİRİŞ 09.10.2023 15:44 GÜNCELLEME 09.10.2023 19:57

Humayun Saeed ile Shehzad Naseeb'in yapımcılığını üstlendiği Mutlu Ol dizisinde sürprizlerin ardı arkası kesilmiyor. Dram yüklü hikayesiyle dizi tutkunlarını etkisi altına alan Kanal 7 projesi Mutlu Ol'da şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak.

Kuruluş Osman’a Kızılelma: Bir Fetih Öyküsü’nden bomba transfer! Teselyus olacakKuruluş Osman’a Kızılelma: Bir Fetih Öyküsü’nden bomba transfer! Teselyus olacak

Kanal 7 ekranlarının heyecan dolu dizisi Mutlu Ol'da, Şah Sultan oğlunu kurtarmak için Hena’yı apar topar evlendirmek ister. Düğün günü geldiğinde Hena gözyaşlarına boğulur. Hena bu evlilikten kurtulabilecek mi?

Teşkilat'a Mükemmel Eşleşme'den bomba transfer! 4.sezonu hareketlendirecekTeşkilat'a Mükemmel Eşleşme'den bomba transfer! 4.sezonu hareketlendirecek

Hamza’nın gelişiyle evdeki tüm dengeler değişir. Oğlunu Hena’dan uzak tutmak isteyen Şah Sultan bir plan yapar ve Hena’yı istemediği biriyle evlendirmek için harekete geçer. Hena için uygun bir damat bulan Şah Sultan onun rızasını almadan düğün hazırlıklarını tamamlar. Düğün günü geldiğinde Hamza damadı görür ve bir tuhaflık olduğunu sezer. Hena gözyaşları içinde hazırlanırken Hamza ailesine bu kararları yüzünden kızar. Hena istemediği bu evlilikten kurtulabilecek mi?

Hamza ile Hena’nın fedakarlıklarla dolu derinlikli aşk hikayesi ‘Mutlu Ol’  hafta içi her gün, saat 21.20’de Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arda Güler alev aldı! 200 dakikada 3. golünü attı!
Ali Koç adaylık için son kararını açıkladı!