Kuruluş Osman’a Kızılelma: Bir Fetih Öyküsü’nden bomba transfer! Teselyus olacak

TRT’nin dijital platformunda yayınlanan Kızılelma: Bir Fetih Öyküsü’ndeki performansıyla ön plana çıkan Fatih Yılmaz, Kuruluş Osman ailesinin bir üyesi oldu.

Kuruluş Osman’a Kızılelma: Bir Fetih Öyküsü’nden bomba transfer! Teselyus olacak
Kuruluş Osman’a Kızılelma: Bir Fetih Öyküsü’nden bomba transfer! Teselyus olacak
GİRİŞ 09.10.2023 08:59 GÜNCELLEME 09.10.2023 11:35

Hem yapımcılığını hem proje tasarımını Kemal Tekden’in üstlendiği Kızılelma: Bir Fetih Öyküsü’nün başarılı oyuncusu Fatih Yılmaz’ın yeni adresi belli oldu. Kamil Aydın’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Kızılelma: Bir Fetih Öyküsü’nde rol aldığı Stefan Brankovic karakteriyle ilgi odağına oturan Fatih Yılmaz, oyunculuk kariyerine Kuruluş Osman’da devam edecek.

Teşkilat'a Mükemmel Eşleşme'den bomba transfer! 4.sezonu hareketlendirecekTeşkilat'a Mükemmel Eşleşme'den bomba transfer! 4.sezonu hareketlendirecek

Kuruluş Osman’ın yanı sıra Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı, Uyanış: Büyük Selçuklu ve Bozkır Arslanı: Celaleddin gibi dönem dizilerinde kameralar karşısına geçen Fatih Yılmaz’ın Kuruluş Osman’daki rolü belli oldu.

Zengin kadrosu ve güçlü konusuyla seyirciden tam not alan Kuruluş Osman’ın yeni transferi Fatih Yılmaz Doğu Roma’yı yeniden canlandırmak isteyen Vasilis’in sağ kolu olan Teselyus karakteriyle izleyicisinin karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Danimarka Kralı, elinde Filistin bayrağıyla protestolara eşlik etti
Süper Lig ekibini taşıyan THY uçağına yıldırım isabet etti!