Gönül Dağı 109.bölüm fragmanında korkutan haber! Bebeği yaşamını yitirecek mi?

Gönül Dağı 109.bölüm fragmanında evladını kucağına almak için heyecanla gün sayan Mihriban'ın hastaneye kaldırılması gerilim dolu anlara sahne oldu.

GİRİŞ 12.10.2023 08:55 GÜNCELLEME 12.10.2023 08:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TRT1'in yoğun ilgi gören dizisi Gönül Dağı 109.bölüm fragmanında doğum için eli kulağında olan Mihriban'ın aniden doğum sancısı tutar. Yeni bölüm fragmanında Selma Öğretmen, Mihriban'ın imdadına hızır gibi yetişir ve onu apar topar hastaneye götürür.

Arka Sokaklar'ın unutulmaz ismi Şevket Çoruh'un yeni projesi ortalığı salladı!Arka Sokaklar'ın unutulmaz ismi Şevket Çoruh'un yeni projesi ortalığı salladı!

Mihriban'ın ameliyata alan doktorun doğumun riskli olduğunu belirtmesi yakınlarının korku ve paniğe kapılmasına neden olur. Gönül Dağı 109.bölümüyle 14 Ekim Cumartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1'de izleyicisiyle buluşacak.

Gönül Dağı son bölümde, Veysel, fizyoterapi sırasında genç bir çocukla karşılaşır. Çocuğun bir hayalini gerçekleştirmek için amcaoğullarından yardım ister. Öte yandan asker eğlencesi sırasında sürpriz gelişmeler meydana gelir. Taner, Selma'yı mutlu edecek bir şey yapar. Tüm bunların yanı sıra Ramazan, Veysel'in isteğini gerçekleştirmek için çabalarken Asuman ile aralarında yaşananlar damga vurdu.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • oooo 7 ay önce Şikayet Et
    yine mi hastahane. Allah gönül dağının belasını vermiş. durmadan birşeyler oluyor. bir an önce oradan taşınmaları gerekiyor.
    Cevapla
  • Murat 7 ay önce Şikayet Et
    Bu tarz fragmanlar diziden soğutuyor beni. Merakımı artırıyor. Stres istemiyor insan. Zaten hayat çok bunalımlı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ali Koç adaylık için son kararını açıkladı!
1. Lig'de play-off hattı ve düşen son takım belli oldu!