Arka Sokaklar'dan giden Şevket Çoruh'un yeni projesini duyan kulaklarına inanamadı!

2006-2022 yılları arasında Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'da yer alan Şevket Çoruh'un yeni projesi hayranlarını şaşkına çevirdi.

Arka Sokaklar'dan giden Şevket Çoruh'un yeni projesini duyan kulaklarına inanamadı!
Arka Sokaklar'dan giden Şevket Çoruh'un yeni projesini duyan kulaklarına inanamadı!
GİRİŞ 17.10.2023 09:42 GÜNCELLEME 17.10.2023 09:43
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Orhan Oğuz'un yönettiği Arka Sokaklar'da üstlendiği 'Mesut Güneri' karakteriyle hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Şevket Çoruh'un yeni adresi resmen belli oldu. Uzun yıllar boyunca Arka Sokaklar'da oyunculuk performansı sergiledikten sonra Tetikçi'nin Oğlu dizisiyle kameralar karşısına geçen Şevket Çoruh büyük bombayı patlattı.

Gönül Dağı 109.bölüm fragmanında riskli doğum! Mihriban bebeğini kaybediyor mu?Gönül Dağı 109.bölüm fragmanında riskli doğum! Mihriban bebeğini kaybediyor mu?

Oyunculuk kariyerinde Akasya Durağı, Ruhsar, Yılan Hikayesi, Çiçek Taksi, İşler Güçler, İkizler Memo-Can gibi yapımlarda boy gösteren Şevket Çoruh, Fatih Aksoy'un patronu olduğu Medyapım'la anlaşma sağladı.

Şevket Çoruh, yönetmenlik koltuğunda Fikret Reyhan'ın oturacağı ve senaryosunu ise Erkan Birgören'in kaleme alacağı “Korkma Ben Yanındayım” dizisiyle sözleşme imzaladı. Çoruh, “Nihat” karakterini oynayacak ve İnci’nin (Gökçe Güneş Doğruöz) babası rolüyle izleyicisiyle buluşacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Aerko 6 ay önce Şikayet Et
    Kurtlar vadisinden sonra dizi olayi bitmistir!! Simdi nerde abidik gubidik concon tipler varsa oyuncu olarak tv de. Hepside berbat igggggg
    Cevapla
  • Aykut 6 ay önce Şikayet Et
    Muhteşem
    Cevapla
  • Atilla Han 6 ay önce Şikayet Et
    Tıssss
    Cevapla
  • Memo 6 ay önce Şikayet Et
    Dizi izlemem
    Cevapla
  • Ahmet bıyıklı 6 ay önce Şikayet Et
    Milletçe şok olduk, sallandik. Evlerimiz yıkıldı. KKTC ve dış temsilciliklerimiz de şok olmuş diyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu