Acun Ilıcalı nefessiz seyredeceğiz dedi! Beyaz Show tüm bildiklerinizi unutturacak

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, uzun bir zamandır izleyenlerden ayrı kalan Beyaz Show hakkında heyecan verici bir açıklamaya imza attı.

Acun Ilıcalı nefessiz seyredeceğiz dedi! Beyaz Show tüm bildiklerinizi unutturacak
Acun Ilıcalı nefessiz seyredeceğiz dedi! Beyaz Show tüm bildiklerinizi unutturacak
GİRİŞ 16.10.2023 09:20 GÜNCELLEME 16.10.2023 09:20
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Beyazıt Öztürk’ün keyifli sunumu eşliğinde yıllardır televizyon ekranlarında varlık gösteren Beyaz Show’la ilgili Acun Ilıcalı tarafından izleyenlerin coşkusunu artıracak bir duyuru yapıldı. Ünlü yapımcı, sunucu ve medya patronu Acun Ilıcalı, davet edildiği bir televizyon programında Beyaz Show’un sıkı takipçilerini yakından ilgilendirecek açıklamada bulundu.

TRT1 dizisi yayından kaldırılıyor! Hayatımın Neşesi için final tuşuna basıldıTRT1 dizisi yayından kaldırılıyor! Hayatımın Neşesi için final tuşuna basıldı

Sunucu Candaş Tolga Işık tarafından kendisine yöneltilen ‘Beyaz Show’ olacak mı sorusunu yanıtlandıran Acun Ilıcalı, yılbaşında Beyaz Show programının izleyici kitlesiyle buluşacağının müjdesini verdi.

Ilıcalı "Çok büyük geliyoruz. Beyaz Show yılbaşında olacak. Beyazıt Öztürk benim televizyon sektöründe takdir ettiğim insanlardan biridir. Hem kalbine hem de işine büyük hayranlığım var. Yılbaşında akılları alacak bir Beyaz Show olacak. Ben de çok heyecanlıyım. Yılbaşı gecesi nefes almadan izleyeceğiz. Onu arada yapması için sıkıştır. Bu ülkenin Beyaz Show'a ihtiyacı var" şeklinde ifadelere yer verdi.

22 SEZON BOYUNCA EKRANLARDA YER ALDI!

Bilindiği üzere Beyaz Show ilk defa 6 Aralık 1996’da Kanal D’de yayın hayatına başlamış ve 4 Mayıs 2018’de ise sezon finali yapıp ekranlara veda etmişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Revah Fatıma 6 ay önce Şikayet Et
    Türkiye'de aile,gençlik,kültür bunun yüzünden yıkılıyor.Derdi İslam değil ki.Haram kazananın sonu zillet.Sonuna bakın bunun gibilerin.
    Cevapla
  • karadal 6 ay önce Şikayet Et
    Fabrikadan daha cok kazandiriyooo. Ama kendisineeee
    Cevapla
  • mer34 6 ay önce Şikayet Et
    Haberin başlığından herhalde bir fabrika kuracak dedim ama değilmiş
    Cevapla
  • Eyüb sultan 6 ay önce Şikayet Et
    Gazze ölüyor senin derdin eğlence.
    Cevapla
  • Memo 6 ay önce Şikayet Et
    Hiç ihtiyacımız yok artı o sabah dedikodu yayını yapılan proğramlarda kaldırılsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi