Kanal 7 dizisi Mutlu Ol'da şoke eden karar! Ağızları açık bıraktıran gelişme...

Her bölümü ayrı heyecana sahne olan Six Sigma Plus imzalı Kanal 7 dizisi Mutlu Ol'da sular bir türlü durulmuyor. Hamza'nın evliliğini sonlandırması için şok bir karar alan babasının evrak hazırlatması damgasını vurdu.

Kanal 7 dizisi Mutlu Ol'da şoke eden karar! Ağızları açık bıraktıran gelişme...
Kanal 7 dizisi Mutlu Ol'da şoke eden karar! Ağızları açık bıraktıran gelişme...
GİRİŞ 11.10.2023 14:58 GÜNCELLEME 11.10.2023 14:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal 7 ekranlarının heyecan dolu dizisi Mutlu Ol'da Hamza'nın babası boşanmaları için gerekli evrakları hazırlatır. Kararından vazgeçmeyen Hamza babasına rest çeker. Babaanne ise düğün için hazırlıklara başlar. Düğünde Hena ve Hamza’yı nasıl bir sürpriz bekliyor?

Acun Ilıcalı 'Çok büyük geliyoruz' dedi! Tüm gözler şimdi Beyaz Show'a çevrildiAcun Ilıcalı 'Çok büyük geliyoruz' dedi! Tüm gözler şimdi Beyaz Show'a çevrildi

7. Bölüm

Hamza Hena ile nikahlanmalarının üzerine tüm aile fertlerinden baskı görmektedir. Şah Sultan Hena’nın gelini olması fikrini bir türlü kabullenemez. Hamza'nın acele bir karar verdiğini ve boşanması gerektiğini düşünen Reis, oğlunu ikna etmeye çalışır. Fakat Hamza verdiği karardan dönmez ve Hena’ya sahip çıkar. Babaanne ise bu yaşananlardan dolayı oldukça mutludur ve düğün yapılmasını ister.  Tüm gözler Hamza ve Hena'nın üzerindeyken mutlu bir düğün yapabilecekler mi?

TRT1 dizisi yayından kaldırılıyor! Hayatımın Neşesi için final tuşuna basıldıTRT1 dizisi yayından kaldırılıyor! Hayatımın Neşesi için final tuşuna basıldı

Hamza ile Hena’nın fedakarlıklarla dolu derinlikli aşk hikayesi ‘Mutlu Ol’  hafta içi her gün, saat 21.20’de Kanal 7’de…

Künye 

Tür: Dram 

Senarist: Qasim Ali-Saira Raza 

Yönetmen: Kasım Ali 

Oyuncular: Hania Aamir, Farhan Saeed, Samina Ahmad, Saba Hameed, Waseem Abbas, Tara Mahmood ,Amir Qureshi, Alyy Khan, Zoya Nasir,Hira Khan, Hira Umer, Omer Shahzad, Syeda Iman Zaid, Farah Nadeem. 

Menşei Ülke Pakistan 

Yapımcı: Humayun Saeed, Shehzad Naseeb 

Yapım Şirketi: Six Sigma Plus 

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • İhtimam 7 ay önce Şikayet Et
    Pakistan yerine Malezya filmlerini alsak, kendimizden teknolojik olarak, insani yönleri de daha gelişmiş Medeni ülkelerin filmlerini kullansak, dünyanın en ilkel Hindistan Pakistan filmleri yerine, ülkemize insanımıza örnek olması açısından daha iyi olurdu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başakşehir'de 'el yapımı bomba' paniği: Çok sayıda ekip bölgede
Otomobil markaları peş peşe duyurdu: Sıfır faiz uzun vade... İşte kapsamdaki araçlar