O dizi apar topar yayından kaldırılıyor! Kader Bağları'nın sona ermesinin sebebi...

Yayın hayatına başlayalı henüz çok kısa bir zaman geçmesine rağmen Kader Bağları hakkında alınan final kararı izleyenleri hayrete düşürdü.

O dizi apar topar yayından kaldırılıyor! Kader Bağları'nın sona ermesinin sebebi...
O dizi apar topar yayından kaldırılıyor! Kader Bağları'nın sona ermesinin sebebi...
GİRİŞ 30.10.2023 09:08 GÜNCELLEME 30.10.2023 09:08
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Son zamanlarda sayıları giderek artış gösteren ve arka arkaya piyasaya sürülen dizilerin bir kısmı reyting savaşında yenik düşüyor. Hal böyle olunca her ne kadar yeni projeler olsa bile final kararı kaçınılmaz oluyor. Bilindiği üzere 30 Eylül'de ekran macerasına atılan Süreç Film imzalı Kader Bağları dizisinin Fox TV tarafından yayından kaldırılması kararlaştırıldı.

‘Çok sıkıldım’ diyen Acun Ilıcalı, Survivor’daki SMS kazancını ilk defa itiraf etti!‘Çok sıkıldım’ diyen Acun Ilıcalı, Survivor’daki SMS kazancını ilk defa itiraf etti!

Ersoy Güler'in yönetmenlik koltuğunda olduğu, Ali Gündoğdu ile İsmail Gündoğdu'nun yapımcısı olduğu Kader Bağları dizisi reytinglerde umduğunu bulamadı. Ayça Ayşin Turan'ın 'Sevda Güneş' ve Serkan Çayoğlu'nun ise 'Kerem Sipahioğlu' karakteriyle kameralar karşısına geçtiği Kader Bağları dizisinin final tarihi belli oldu.

TRT1'den Teşkilat hakkında sosyal medyayı sallayan açıklama! O tarihten sonra...TRT1'den Teşkilat hakkında sosyal medyayı sallayan açıklama! O tarihten sonra...

Çekimleri İstanbul, İzmir ve Karadağ'da gerçekleştirilen Kader Bağları 1 bölüm sonra yani 5.bölümde ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 14
  • Işınsu 3 ay önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir reyting araştırması ya, kime sorup kaldırıyorsunuz, kime göre neye gòre.. Üç kız kardeş gibi bir dizi ki artık saçmaladı, ilk 3bölüm izkedim, bıraktım, daha bunun gibi birçok diziler kaldırılmıyor, bu dizi kaldırılıyor, yok ya izin vermiyorum, ben de bir izleyici olarak, her diziden, her öyküden farklı backraundlarda olan insanların tercuhleri seçimleri farklıdır
    Cevapla
  • Sevgi 6 ay önce Şikayet Et
    Sevda ve Kerem harikaydı
    Cevapla
  • Sukran 6 ay önce Şikayet Et
    Cok guzel dızı devam etsın
    Cevapla
  • Nurhan Çiçek 6 ay önce Şikayet Et
    Bütün kanallar Gülseren Budayıcıoğlu nun hazır senaryolarına alıştıkları için , bağımsız senaryolar yazmak senaristlere zor geliyor bence.... Çok yazık..... Oysa varlıklı bir gencin, daha dizinin başında herşeye rağmen sevdiğine sahip çıkması , son senelerde alışık olmadığımız bir hikaye....... Çoğunda...... Bekle babam bekleeeee.... Lütfen en azından bir sezon devam etsinnnnnn.
    Cevapla
  • Turhan Celik 6 ay önce Şikayet Et
    Dizi çok güzel beğenmeyen saçma sapan yorum yapmasın bu dizi kaldirilmasin devam etsin bizim köy 609 hane herkes pür dikkat bakıyor kaldiranlar kahrolsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!