Zannettiğiniz gibi değil diyen Acun Ilıcalı, Survivor’daki SMS gelirini itiraf etti!

Survivor programındaki SMS sistemiyle alakalı yapılan eleştirilerden çok sıkılan ve radikal bir karara imza atarak düello sistemine geçiş yapan Acun Ilıcalı, SMS’den ne kadar kazandığını ilk defa açıkladı.

Zannettiğiniz gibi değil diyen Acun Ilıcalı, Survivor’daki SMS gelirini itiraf etti!
Zannettiğiniz gibi değil diyen Acun Ilıcalı, Survivor’daki SMS gelirini itiraf etti!
GİRİŞ 29.10.2023 09:11 GÜNCELLEME 29.10.2023 09:11
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

TV8 ekranlarında yayınlanan Demet ve Jess'le Gel Konuşalım isimli programa davet edilen Acun Ilıcalı, Survivor tarihinde bir ilk yaparak SMS sistemini kaldırmasının arkasındaki gerçekleri konuştu. Yarışmacıların SMS sistemine ilişkin sitem etmesinden ötürü bir hayli sıkıldığını vurgulayan Acun Ilıcalı, SMS kazancına ilişkin bomba açıklamalarda bulundu.

TRT1, Kim Milyoner Olmak İster'e rakip olacak! Lingo'yla tam 100 bin TL değerinde...TRT1, Kim Milyoner Olmak İster'e rakip olacak! Lingo'yla tam 100 bin TL değerinde...

Gelen eleştirilerin üzerine ‘hodri meydan’ diyerek tepkisini ortaya koyan Acun Ilıcalı, Survivor’da bundan böyle eleme adayı olan yarışmacıların kendi arasında düelloya çıkacağını ve performansı kötü olan ismin de adaya veda edeceğini açıkladı.

Survivor seyircisinin doğru bildiği bir yanlışa da işaret eden Acun Ilıcalı, "İkinci olarak SMS'ten para kazandığımızı zanneden bir seyirci grubu var. Tüm sezon SMS'ten elde ettiğimiz gelir, Survivor'ın bir bölümünde kazandığımız gelir etmiyor. Örneğin üç TL geliri var ya 1.5 TL vergi oluyor. Yüzde 50'si telekom şirketleri, yüzde 50 de formatçı kazanıyor. Bir milyon SMS gelse ne olur? SMS'i niye yaptık? İnternet koyarsak hacker arkadaşı olan şampiyon olur. İnsanların internette çözemediği sistem yok" şeklinde ifadelere yer verdi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 47
  • Kul 6 ay önce Şikayet Et
    Çok para kazanmayı ve çok zengin olmayı yaratılış gâyemizin en önemli sebebi gibi gören,Âhiretle,Milli Mânevi değerlerimizle çokta işi olmayan ,kendini sadece daha çok para kazanmaya adamış birisi.Düşünmeyen,okumayan gençlerin idolü. Yaptığı programlar sadece beyinleri uyuşturucu etkiye sahip değil aynı zamanda ahlâki dezenformasyon'a da sebeb olan programlar.
    Cevapla
  • Rençber Hamdi 6 ay önce Şikayet Et
    Ne programı yaparmış bu kızan.Yenilirmi, içilir mi.blablabla programıdır kesin.
    Cevapla
  • Dostacısı 6 ay önce Şikayet Et
    Çok sıkılırsın sadece kendin için yaşa sana biraz Kur'an'a İslam'a yardım et vicdanın rahatlasın
    Cevapla
  • Burhan 6 ay önce Şikayet Et
    Kur'an'a İslam'a sen yardım et başkasın dan alıp başkasına vermek sadaka değil hem İslam'ın sadakaya ihtiyacı yok.. madden bu işler olmuyor kardeş
    Cevapla
  • Eyüp Sultan 6 ay önce Şikayet Et
    Bunun en az adnan oktar kadar zararı var bu millete. Edep ahlak vb. Birde bugün gördüm tv sinde kurbağ bacağı nasıl yenir reklamını yapıyordu.
    Cevapla
  • Zafer Paşa 6 ay önce Şikayet Et
    En azından birşeyler yapıyor, sen ne başardın ki
    Cevapla
  • Ayhan 6 ay önce Şikayet Et
    Seyredenleri hiç anlamadim ve anlamayacagim.Aptalca bir yarisma genel olarak hepsi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ferdi ve Barış Alper'in peşindeki takımlar ortaya çıktı!
Son dakika: Bakan 'devrim niteliğinde' deyip duyurdu! Milyonları ilgilendiren hazırlık...