TRT1, Kim Milyoner Olmak İster'e rakip olacak! Lingo'yla tam 100 bin TL değerinde...

TRT1, Kelime Oyunu düşkünlerinin izlemekten keyif alacakları bir programa imzasını atmaya hazırlanıyor. Lingo isimli yeni yarışma programını seyircisiyle buluşturacak olan TRT1, büyük ödülün tam 100 bin TL olduğunu duyurdu.

TRT1, Kim Milyoner Olmak İster'e rakip olacak! Lingo'yla tam 100 bin TL değerinde...
TRT1, Kim Milyoner Olmak İster'e rakip olacak! Lingo'yla tam 100 bin TL değerinde...
GİRİŞ 20.10.2023 08:54 GÜNCELLEME 20.10.2023 15:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Birbirinden iddialı yapımları piyasaya süren TRT1, bu sefer Kelime Oyunu severlerin yüzünü güldürecek bir programı yayın faaliyetine başlatacak. Sevilen oyuncu Kemal Uçar'ın sunumu eşliğinde gerçekleşecek olan Lingo programına dair ayrıntılar yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

Kurtlar Vadisi’nin Müfettiş Richard'ı TRT1’in yeni dizisi Selahattin Eyyubi’ye geliyor!Kurtlar Vadisi’nin Müfettiş Richard'ı TRT1’in yeni dizisi Selahattin Eyyubi’ye geliyor!

Yeni yarışma programı Lingo'ya katılım sağlayanlar zamana karşı yarışacak ve toplamda 3 etabı başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra final etabında yarışma fırsat edecekler. Büyük ödülün 100 bin TL değerinde olduğu Lingo programında hızlı düşünenlerin kazanma şansı artacak. Adil Şentekin’in yapımcısı olduğu Shine Film Pictures imzalı Lingo, ekran başındakilere keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.

Teşkilat'tan Gönül Dağı'na yılın transferi! İsrail elçisiydi, bu sefer Rüstem olacakTeşkilat'tan Gönül Dağı'na yılın transferi! İsrail elçisiydi, bu sefer Rüstem olacak

Yakında TRT1 kanalında ekran macerasına atılacak olan Lingo'da yarışmacılar 1.etapta 4 harften oluşan kelimeleri bularak ödül kazanmaya başlayacak. 5 harfli kelimelerden oluşan 2.etapta yarışan üç çift arasında en az ödülü kazanan yarışmacılar elenecek. Lingo Türkiye’de kaç kelimenin doğru tahmin edildiği değil kasada toplanan ödül miktarı önemli olacak. Kasasında en çok parayı biriktiren çift final etabında yarışmaya hak kazanacak.

Yayın akışından kaldırıldı! TRT1 dizisi Kendi Düşen Ağlamaz’ın yayınlanmamasının sebebi…Yayın akışından kaldırıldı! TRT1 dizisi Kendi Düşen Ağlamaz’ın yayınlanmamasının sebebi…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Türkiye 6 ay önce Şikayet Et
    100 bini neden azımsadınız ki. Yani biraz bir şeyler bilince trilyoner mi olmalısınız. Sanki bildikleriyle ülkemi kurtaracaklar. sonuçta işlevsel olmayan ansiklopedik bilgi. Stabil. Bil paranı al git.
    Cevapla
  • ahmet 6 ay önce Şikayet Et
    yüz binden kesilecek vergi de var
    Cevapla
  • kazım 6 ay önce Şikayet Et
    100 bin tlyi kazanınca ne alabileceklermiş onu da söylesinler.. para mı 100 bin
    Cevapla
  • Mehmet Adnan 6 ay önce Şikayet Et
    Evet şu anda değeri yüksek değil ama 2 saatte kaç TL kazandığınız söyleyin öyle daha iyi bir karşılaştırma olur
    Cevapla
  • Laga Luga 6 ay önce Şikayet Et
    100 bin TL çok az olmuş. Paranın değeri mi kaldı ki. En az 1 milyon TL olmalıydı. Artırılmazsa çabuk final yapar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Eurofighter açıklaması! Türkiye'nin talebine destek
Dünya İsrail'e bilendi! Türkiye'nin uyguladığı ambargo domino etkisi yaratabilir!