Fırtınalar estirmişti! TRT1 dizisi Selahattin Eyyubi'ye Kurtlar Vadisi'nden flaş transfer

Kurtlar Vadisi Pusu, Çukur, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Alparslan Büyük Selçuklu gibi rekortmen yapımlarda boy gösteren usta oyuncu Erdinç Gülener Selahattin Eyyubi dizisine evet dedi.

Fırtınalar estirmişti! TRT1 dizisi Selahattin Eyyubi'ye Kurtlar Vadisi'nden flaş transfer
Fırtınalar estirmişti! TRT1 dizisi Selahattin Eyyubi'ye Kurtlar Vadisi'nden flaş transfer
GİRİŞ 24.10.2023 11:33 GÜNCELLEME 24.10.2023 11:34
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran projelerde rol üstlenen ünlü oyuncu Erdinç Gülener, verdiği aranın ardından yeni bir projeye imzasını attı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ‘Volkan’, Çukur’da ‘Adem Yılmaz’, Kurtlar Vadisi Pusu’da ‘Müfettiş Richard Kane’ ve son olarak Alparslan Büyük Selçuklu’da ‘Çağrı Bey’ karakterini üstlenen Erdinç Gülener, Selahattin Eyyubi’yle anlaştı.

Teşkilat'tan Gönül Dağı'na yılın transferi! İsrail elçisiydi, bu sefer Rüstem olacakTeşkilat'tan Gönül Dağı'na yılın transferi! İsrail elçisiydi, bu sefer Rüstem olacak

TRT1’de çok yakın bir zaman sonra yayın serüvenine adım atmaya hazırlanan Selahattin Eyyubi’yle sözleşme imzalayan Erdinç Gülener, sürpriz karakterle ortalığı tozu dumana katacak. Kurtlar Vadisi'nde üstlendiği 'Müfettiş Richard Kane' karakteriyle hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Erdinç Gülener, Sedat İnci'nin yönettiği Selahattin Eyyubi'de bu kez 'Ömer Mella' rolünü oynayacak.

TRT1, Kim Milyoner Olmak İster'e rakip olacak! Lingo'yla tam 100 bin TL değerinde...TRT1, Kim Milyoner Olmak İster'e rakip olacak! Lingo'yla tam 100 bin TL değerinde...

TRT1'in Akli Film ve Ansari Shah Film imzalı yeni dizisi Selahattin Eyyubi'nin oyuncu kadrosu ise şu şekildedir: Uğur Güneş, Dilin Döğer, Gökçe Akyıldız, Doğan Bayraktar ve Mehmet Ali Nuroğlu, Murat Han, Kaan Çakır, Hakan Vanlı, Zeynep Kumral.

Yayın akışından kaldırıldı! TRT1 dizisi Kendi Düşen Ağlamaz’ın yayınlanmamasının sebebi…Yayın akışından kaldırıldı! TRT1 dizisi Kendi Düşen Ağlamaz’ın yayınlanmamasının sebebi…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Cüzzamlı Kudus kralı 4.Baldwin rolünü kim oynayacak acaba.
    Cevapla
  • Metin 6 ay önce Şikayet Et
    Sabırsızlıkla bekliyoruz bu güzel diziyi
    Cevapla
  • Byr 6 ay önce Şikayet Et
    8 senedir geldi geliyor
    Cevapla
  • Mehmet Salih Koyuncu 6 ay önce Şikayet Et
    Savaş sahneleri ile değil mükemmel diyaloğlarla zenginleşen bir film olmalı. Ve Eyyübi devletinin tarihini anlatmalı. Zırt pırt hurra savaş olmasın.
    Cevapla
  • orko 6 ay önce Şikayet Et
    bu filim de tutmaz .. sevgili senarist arkadaşlarım tanınmış yüzlerden vazgeçin biraz sanki bu filimde oynayacak başka adam kalmadı, biraz başka yüzleri çıkarsanıza ekrana, sıktı artık aynı tipler ama..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor