Yayınlanmayışı şok yaşattı! TRT1'in dizisi Kendi Düşen Ağlamaz hakkında flaş karar

Heyecanın ardı arkasının kesilmediği Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin bu hafta yayın akışından kaldırılması kafaları kurcaladı. İddialı sahneleriyle seyirciyi etkisi altına alan Kendi Düşen Ağlamaz neden yoktu ve yeni bölüm yayın tarihi ne zaman?

Yayınlanmayışı şok yaşattı! TRT1'in dizisi Kendi Düşen Ağlamaz hakkında flaş karar
Yayınlanmayışı şok yaşattı! TRT1'in dizisi Kendi Düşen Ağlamaz hakkında flaş karar
GİRİŞ 25.10.2023 11:23 GÜNCELLEME 25.10.2023 11:23
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Normal şartlar altında 19 Ekim Perşembe tarihinde 17.bölümüyle TRT1 ekranına gelmesi beklenen Kendi Düşen Ağlamaz’ın yeni bölümünün yayınlanmaması akıllarda soru işareti bıraktırdı. Sevilen dizinin neden yayına girmediğini ve yeni bölüm yayın tarihini öğrenmek isteyen sıkı takipçileri sorgulamalarını yoğun bir şekilde artırmaya başladı.

Kurtlar Vadisi’nin Müfettiş Richard'ı TRT1’in yeni dizisi Selahattin Eyyubi’ye geliyor!Kurtlar Vadisi’nin Müfettiş Richard'ı TRT1’in yeni dizisi Selahattin Eyyubi’ye geliyor!

İsrail’in, Filistin’in Gazze şehrinde bulunan bir hastaneyi bombalamasının ardından ilan edilen ulusal yas nedeni ile Kendi Düşen Ağlamaz bu hafta TRT1 ekranında olmayacak. Söz konusu dizinin yeni bölümünün ne zaman başlayacağı bilgisine ulaşmak isteyenler için de haftaya macerasına kaldığı yerden devam edeceği duyuruldu.

Teşkilat'tan Gönül Dağı'na yılın transferi! İsrail elçisiydi, bu sefer Rüstem olacakTeşkilat'tan Gönül Dağı'na yılın transferi! İsrail elçisiydi, bu sefer Rüstem olacak

Fulya Emek Tanrıkulu’nın yazdığı, İnci Balabanoğlu Ahıska’nın yönettiği ve Nazlı Heptürk ile Uğur Türkmen’in yapımcısı olduğu NG Medya imzalı Kendi Düşen Ağlamaz 26 Ekim Perşembe tarihinde yayınlanacak.

TRT1, Kim Milyoner Olmak İster'e rakip olacak! Lingo'yla tam 100 bin TL değerinde...TRT1, Kim Milyoner Olmak İster'e rakip olacak! Lingo'yla tam 100 bin TL değerinde...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Muhibe ir 6 ay önce Şikayet Et
    Her hafta izliyorum TRT nin dizileri çok güzel ailecek izlenilecek diziler gerçek değerli sanatçıların olduğu sanatsal diziler
    Cevapla
  • Mimeretto.as 6 ay önce Şikayet Et
    Ya bu saçma sapan yorum yapan arkadaşlar lütfen zirvalamayi kesin TRT 1 in dizileri gerçekten çok hoş hep aile yapısını anlatan diziler yayınlanıyor saçma sapan paylaşım yapmayın ve insanların göstermiş olduğu emeği bi çırpıda silip atmayın dizi gerçekten çok iyi vurdu kırdı yok hep aile üzerine kurulmuş bir dizi lütfen milletin aklını karıştırmayın.
    Cevapla
  • Wwwewhdh 6 ay önce Şikayet Et
    Yalı Çapkını niye yoktu?
    Cevapla
  • 1111 6 ay önce Şikayet Et
    Bu hafta milli yastan dolayı dizilerin yeni bölümleri yayınlanmıyor. Bu açık açık belli zaten.
    Cevapla
  • Tokatlı 6 ay önce Şikayet Et
    rezil abuk sabuk bişeydi hele kızın iticiliği zaman harcamaya değmezdi
    Cevapla
  • Farah 6 ay önce Şikayet Et
    Gayet da sürükleyici bir dizi biz seviyoruz beğenmiyorsanız izlemessiniz kardeşim size zorla izleyin diyen yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milyonerlerin ilk adreslerinde zirve değişmedi! İşte dünyanın en zengin şehirleri!
Okul müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürüldüğü saldırının görüntüleri