Teşkilat'tan Gönül Dağı'na yılın transferi! İsrail elçisiydi, bu sefer Rüstem olacak

Teşkilat'ta üstlendiği 'İsrail Elçisi' rolüyle ilgi odağına oturan Özcan Varaylı, bu sefer Gönül Dağı ailesinin bir üyesi olarak kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Teşkilat'tan Gönül Dağı'na yılın transferi! İsrail elçisiydi, bu sefer Rüstem olacak
Teşkilat'tan Gönül Dağı'na yılın transferi! İsrail elçisiydi, bu sefer Rüstem olacak
GİRİŞ 20.10.2023 14:55 GÜNCELLEME 20.10.2023 15:18

Oyunculuk hayatına ilk adımı Aynalı Tahir dizisiyle atan, 1998'ten bu yana oyunculuk kariyerine devam eden Özcan Varaylı'nın yeni adresi netlik kazandı. Kurtlar Vadisi'nde 'Cerrahpaşalı Halit' karakteriyle iddialı bir bir çıkış yakalayan ve yayınlandığı döneme damgasını vuran pek çok projenin içinde yer alan Özcan Varaylı, bu kez Gönül Dağı dizisiyle ekran önüne çıkacak.

Kurtlar Vadisi’nin Müfettiş Richard'ı TRT1’in yeni dizisi Selahattin Eyyubi’ye geliyor!Kurtlar Vadisi’nin Müfettiş Richard'ı TRT1’in yeni dizisi Selahattin Eyyubi’ye geliyor!

Son olarak Teşkilat projesinde rol aldığı 'İsrail Elçisi' rolüyle adından söz ettiren Özcan Varaylı, Gönül Dağı'nda sürpriz hikayesiyle izleyenlerin tüm dikkatini üstüne çekecek. Daha önce de Arka Sokaklar, Filinta, Sakarya Fırat, Adanalı, Kavak Yelleri, Deli Yürek, Geniş Aile ve Vuslat gibi yapımlarda da yer alan Özcan Varaylı'nın Gönül Dağı'ndaki rolü belli oldu.

TRT1, Kim Milyoner Olmak İster'e rakip olacak! Lingo'yla tam 100 bin TL değerinde...TRT1, Kim Milyoner Olmak İster'e rakip olacak! Lingo'yla tam 100 bin TL değerinde...

Özcan Varaylı, Emel Çokçalışkan'ın yazdığı, Yahya Samancı'nın yönettiği ve Ferhat Eşsiz'in yapımcısı olduğu Gönül Dağı'nda 'Rüstem' karakteriyle olayların akışını etkileyecek.

Yayın akışından kaldırıldı! TRT1 dizisi Kendi Düşen Ağlamaz’ın yayınlanmamasının sebebi…Yayın akışından kaldırıldı! TRT1 dizisi Kendi Düşen Ağlamaz’ın yayınlanmamasının sebebi…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti