Kuruluş Osman zirveyi bırakmadı! Tekrar bölümü Masterchef'i solladı

ATV'nin severek takip edilen bol reytingli dizisi Kuruluş Osman yeniden tarihi bir rekora imza attı. Kuruluş Osman tekrar bölümüyle, TV8'in çok izlenen programı Masterchef All Star'ın yeni bölümünü arkasında bıraktı.

Kuruluş Osman zirveyi bırakmadı! Tekrar bölümü Masterchef'i solladı
Kuruluş Osman zirveyi bırakmadı! Tekrar bölümü Masterchef'i solladı
GİRİŞ 22.10.2023 23:27 GÜNCELLEME 22.10.2023 23:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında heyecanla izlenen, yayınlandığı her bölümle reyting listelerinin zirvesinde yer alan  'Kuruluş Osman', dün akşam ekrana gelen tekrar bölümüyle (132. bölüm) seyirci ile buluştu.

Geçen hafta(11 Ekim Çarşamba) yayınlanan 132. bölümü ile reytinglerde en tepeye kurulan Kuruluş Osman Total ve ABC gruplarının en çok izlenen yapımı olurken, AB grubunun en çok izlenen dizisi olmayı başarmıştı. 

Şafak Sezer resmen başka biri oldu! Son haliyle tanınamaz haldeŞafak Sezer resmen başka biri oldu! Son haliyle tanınamaz halde

Bu hafta yeni bölüm ile ekrana gelmeyene Kuruluş Osman, yeniden 132. bölümü ATV'de yayınlandı. Fenomen dizi, total grubunda 5,40 reyting ve 13,97 izlenme oranı alarak yeni bölümü yayınlanan MasterChef Türkiye All Star’ı geride bırakarak Total grubunun en çok izlenen yapımı oldu. 

EN ÇOK İZLENEN DİZİ KURULUŞ OSMAN

Öte yandan ‘Kuruluş Osman’ın tekrar bölümü ABC1 grubunda 5.09 reyting ve 12,84 izlenme oranı, AB grubunda ise 3,64 reyting ve 10,96 izlenme oranı elde ederek tüm grupların en çok izlenen dizisi oldu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Realist 6 ay önce Şikayet Et
    Kuruluş Osman mı Spartalı mı?
    Cevapla
  • Başkentli 6 ay önce Şikayet Et
    Müslüman Türk evladı isen iyi oku; onların bütçesi ve her türlü algı destek vs leri bizim hiç yoktu yıllardır bir battal gazimiz kara muratımız vardı bu sektör tarih algı vs için bir basamaktır ilk sezondan bugune cok yol kat ettiler ilerde daha ıyılerı mutlaka yapılır bır yerden baslamak gerek.Son olarak bizden değilsen lafı hak etmiyorsun zaten.DÖNECEKSİN OSMANOĞLU GÖZLERİM UFUKTADIR..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak