TRT'nin yeni dizisi sosyal medyayı salladı! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'den ilk tanıtım

TRT 1, ekranlara kilitleyecek başarılı yapımlarına bir yenisini daha ekliyor. İzleyici ile buluşmaya hazırlanan 'Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'den ilk tanıtım yayınlandı.

GİRİŞ 22.10.2023 21:22 GÜNCELLEME 23.10.2023 00:26
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Asırlar önce, mukaddes şehir Kudüs’ü işgalden kurtaran Selahaddin Eyyubi’nin hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanan dizinin ilk tanıtımı yayımlandı.Tanıtıma “Cihan’a adalet Kudüs’e hürriyet” sözü damga vurdu.

TRT 1 ekranlarında yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanan “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” güçlü oyuncu kadrosu ve yüksek prodüksiyonu ile sezonun en iddialı yapımları arasında yerini şimdiden aldı.



ZAHİD SOBACI'DAN PAYLAŞIM

TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisiyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Sobacı paylaşımında, ''Cihana adalet, Kudüs'e hürriyet!"Asırlar önce, mukaddes şehir Kudüs'ü işgalden kurtaran #SelahaddinEyyubi'nin hikâyesi... "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi" yakında TRT 1'de! Kudüs bir ahlak ve adalet meselesidir. Esenlik zamanlarına tarih şahittir. İdrak etmek için…'' ifadelerini kullandı.
 

OYUNCU KADROSU

Başrollerini Uğur Güneş ve Dilin Döğer’in paylaştığı dizide ayrıca Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici, Seda Yıldız gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor. 

Dizinin yönetmen koltuğuna Sedat İnci otururken, senaryosunu ise Serdar Özönalan kaleme alıyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 76
  • Gürbüz 6 ay önce Şikayet Et
    Adam gibi filim gerçek hayatından olsun konuşma orijinal olsun uydurma kendi kafanızdan bir şey uydurmayın uydurursanız çevirmeyin adamı küçük düşürmeyin
    Cevapla
  • Fırat tuna 6 ay önce Şikayet Et
    Ömründe ata binmemiş hobi bile olsa kılıç ve yayı eline almamış birisi gelip siyasi gücü arkasına almış Mübarek Selahaddin EYYUBİ yi oynuyor. Peki dünya şampiyonu Sn. Cüneyt Buzlu, Ertan ERKEKOĞLU, İRFAN GÜ LDAL 30 yıldır binlerce öğrenci boşunamı yeiştirdiler. Yazıklar olsun
    Cevapla
  • Cihad 6 ay önce Şikayet Et
    Yahu kardeşim bırakın yok Kürt’tü yok Türk’tü.Bizim en birinci önceliğimiz müslüman olması,gerisi teferruat.
    Cevapla
  • Fatma 6 ay önce Şikayet Et
    Selahattin Eyyu i nin dayısının adı Gökbörü.Nasıl kürt okuyormuş .Ismiyle tescilli
    Cevapla
  • Ferat 6 ay önce Şikayet Et
    Benimde abim in isme Atilla ama kürt senin beynin varmı acaba çok merak ediyorum etrafımızda o kadar Abdullah ismi var ama Arap değiller o nasıl olcak .
    Cevapla
  • Sinan 6 ay önce Şikayet Et
    Dayısının adı?? Sen kendini aşmışsın dayı 1. derece akraba değil insan annesinden soy adını almaz baba neyse kimse hangi ırktansa oğulda odur yinede zekana hayran kalmamak elde değil git biraz tarihi araştır. Allah zihin açıklığı versin ne diyeyim
    Cevapla
  • Abdulkadir 6 ay önce Şikayet Et
    Arkadaşlar kürd olması niçin bazılarının zoruna gidiyor
    Cevapla
  • kaan61 6 ay önce Şikayet Et
    1137 – 4 Mart 1193), Eyyûbîler Devleti'nin kurucusu ve ilk hükümdarıdır. 1187 yılında Kutsal Topraklar'ı Haçlılardan geri almak için bir ordu kurdu.. Selahaddin Eyyubi Eski Mısır Sultanı. bilmiyenler için . NEDENSE KAPILARI KAPADI YARDIN BİLE ETMİYOR.
    Cevapla
  • sancaktepe 6 ay önce Şikayet Et
    bizim topluma birsey begendiremessin bizden bize daha düsmanca kötülük yapan millet yok herseye kulp takmak akilcilik taslamak bilgisi olmayan konularda bile ahkam kesmek ya bardaga bide dolu tarafindan bakalim bu ne karamsarlik kötümserlik en azindan gecmis tarihimzi hatirliyiruz sacma sapan dizilerden cok cok daha iyi Allah razi olsun yapanlardan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika... 77 ilde dev operasyon: Silah kaçakçılarına ağır darbe!
Ayhan Bora Kaplan soruşturması ve cevap bekleyen iki önemli soru