Kuruluş Osman sürprizlerle dolu bir bölümle geliyor! Orhan Bey ve Mehmet Bey Selçuklu hazinesinin peşinde

Kuruluş Osman yeni bölümünde Osman Bey Yakup Bey'e meydan okuyor. Osman Bey; oğullarıyla beraber Sultan Mesud’un bıraktığı hazinenin peşine düşerken yine hazineden haberdar olan Yakup Bey, kızı Gonca Hatun ve oğlu Mehmet Bey’le karşı hamleye hazırlanmaktadır.

Kuruluş Osman sürprizlerle dolu bir bölümle geliyor! Orhan Bey ve Mehmet Bey Selçuklu hazinesinin peşinde
Kuruluş Osman sürprizlerle dolu bir bölümle geliyor! Orhan Bey ve Mehmet Bey Selçuklu hazinesinin peşinde
GİRİŞ 24.10.2023 13:03 GÜNCELLEME 24.10.2023 13:03

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği dizi, Atv ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek.

Atv ekranındaki beşinci sezonunda da reytinglerin zirvesinde yer alan ve izleyiciden büyük ilgi gören ‘Kuruluş Osman’ın 25 Ekim Çarşamba akşamı 20:00’de yayınlanacak olan 133. Bölümünde Osman Bey; oğullarıyla beraber Sultan Mesud’un bıraktığı hazinenin peşine düşerken yine hazineden haberdar olan Yakup Bey, kızı Gonca Hatun ve oğlu Mehmet Bey’le karşı hamleye hazırlanmaktadır.

YAKUP BEY’İN ÖNÜNÜ KESECEK TEK ŞEY!

Osman Bey, Sultan Mesud’un bıraktığı hazineden haberdardır. Yakup Bey’in hakimiyetini kıracak tek şeyin hazine olduğunu düşünmektedir. Orhan Bey’e de Alaeddin Bey’e de bununla ilgili vazife verir. Alaeddin Bey, Yakup Bey’in her adımını takip edecek Orhan Bey de hazineyi bulacaktır!  Yakup Bey, Gonca’nın getirdiği fermanla birlikte hazineyi de öğrenir. Yakup Bey iktidar için her şeyi yapmayı meşru görmektedir. Hazineyi Osman Bey’e bırakmayacaktır. Yakup Bey nasıl bir hamle yapacaktır?

HOLOFİRA’NIN YOLU ORHAN BEY’LE NASIL KESİŞECEK?

Orhan Bey hazine peşindeyken sarayda bıraktığını sandığı Holofira ile yolları nasıl kesişecektir?

HAZİNEYE İLK KİM ULAŞACAK?

Mehmet Bey de babasının emriyle hazinenin peşindedir. Mehmet Bey hazineyi alabilmek için nasıl bir oyun kuracaktır? Hazineye giden yolda Mehmet Bey ve Orhan Bey arasına neler yaşanacaktır? Hazine kimin olacaktır?

ALAEDDİN BEY VE GONCA HATUN ARASINDA NELER YAŞANACAK?

Alaeddin Bey, Yakup Bey’i izlerken Gonca Hatun’la karşı karşıya gelir. Alaeddin Bey, Gonca Hatun’a “Yoksa bana sevdalı mısın?” diye sorar. Gonca Hatun ve Alaeddin Bey arasında neler yaşanacaktır?

OSMAN BEY, SANCAKSIZLAR’A HESAP SORUYOR!

Osman Bey ile Sancaksızlar arasında neler yaşanır? Osman Bey Sancaksızlar’a neyin hesabını soracaktır?

MALHUN  VE SAADET HATUN ARASINDA SOĞUK RÜZGARLAR?

Malhun Hatun ve Saadet Hatun arasında soğuk rüzgarlar esmektedir. İki bey hatunu arasında uç pazarda neler yaşanacaktır? Yakup Bey, Cerkutay’ın Uç Pazar’ın hamisi olduğunu duyurur. Cerkutay bu vazifeyi nasıl kabul etmiştir? 

OSMAN BEY VE BALA HATUN NEREYE GİTMEKTEDİR?

Osman Bey her şeyin ötesinde yeni bir hedefe doğru yürüyecektir! Fitnenin başladığı yere gidip hesap soracaktır.  Bala Hatun da Osman Bey’le gidecektir. Osman Bey, Bala Hatun’un kendisiyle gelmesini nasıl kabul etmiştir?

Osman Bey’i gittiği yerde Yakup Bey karşılar. Orası artık Germiyan’ın mülküdür. Osman Bey Yakup Bey’i görmeyi beklememektedir. Osman Bey ve Yakup Bey arasında neler olacaktır?

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği dizi, Atv ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"