Sevilen diziye Al Sancak ve Kuruluş Osman'dan flaş transfer! Teşkilat'ın yeni yüzü...

Televizyon ekranlarına damgasını vuran Kuruluş Osman ve Al Sancak gibi projelerle tanınırlık kazanan Sibel Aytan, TRT1'in iddialı dizi Teşkilat'ın yeni yüzü oldu.

Sevilen diziye Al Sancak ve Kuruluş Osman'dan flaş transfer! Teşkilat'ın yeni yüzü...
Sevilen diziye Al Sancak ve Kuruluş Osman'dan flaş transfer! Teşkilat'ın yeni yüzü...
GİRİŞ 29.10.2023 07:53 GÜNCELLEME 29.10.2023 07:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

2017'den bu yana birçok dizi projesi ve sinema filmi yapımlarında boy gösteren Sibel Aytan, aldığı karar sonucu sürpriz bir projeyle ekranlara dönüyor. Son olarak Al Sancak projesinde üstlendiği 'Bahar' karakteriyle ilgi odağına oturan ünlü oyuncu Bahar Aytan tercihini yine TRT1'den yana kullandı.

 Yeni anlaşması olay oldu! Barış Arduç'tan Alparslan Büyük Selçuklu sonrası flaş karar Yeni anlaşması olay oldu! Barış Arduç'tan Alparslan Büyük Selçuklu sonrası flaş karar

Bilindiği üzere Kuruluş Osman'da rol aldığı 'Zehra Hatun' karakteriyle yıldızı parlayan ve geniş hayran kitlesine kavuşan Sibel Aytan bu kez TRT1'in başarılı yapımı Teşkilat ailesinin üyesi oldu. Kuruluş Osman ve Al Sancak projesinin yanı sıra Arka Sokaklar, Seni Kalbime Sakladım, Kusursuz Cinayet, Siccin 6, Hıçkırık ve Bir Deli Sevda gibi yapımlarda boy gösteren Sibel Aytan'ın yeni rolü belli oldu.

Sibel Aytan, Burak Arlıel'in yönetmenliğini, Teşkilat Senaryo Ekibi'nin senaristliğini ve Timur Savcı le Burak Sağyaşar'ın yapımcılığını üstlendiği Teşkilat'ta 'Elif' karakteriyle ekranların tozunu atmaya hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Hüsrana uğradık 5 ay önce Şikayet Et
    dizi çocuk parkına döndü acayip saçma sahneler var iteleye iteleye izliyoz bakalım
    Cevapla
  • M çağdaş 5 ay önce Şikayet Et
    Murat serezli yakışır bu diziye
    Cevapla
  • adem 6 ay önce Şikayet Et
    Komedi gibi bir dizi. O kadar çok kurgu hataları var ki. Seyrederken üzülüyorum. Kim yönetiyor bilemedim.
    Cevapla
  • faruk taştepe 6 ay önce Şikayet Et
    Bu dizinin en saçma karakteri. Bu kadar çaylak birinin üslendiği görev olmamıış. Onun yapacağı görevi Halit Başkan konumunda birinin yapması gerekiyordu.
    Cevapla
  • Cengiz Altınpınar 6 ay önce Şikayet Et
    Hakan Ural’a yakışır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."