Yeni anlaşması olay oldu! Barış Arduç'tan Alparslan Büyük Selçuklu sonrası flaş karar

Aldığı teklife evet diyen Barış Arduç bu sefer yeni anlaşmasıyla medya gündeminde adından söz ettirmeye başladı. Alparslan Büyük Selçuklu ile milyonların gönlünde taht kuran Arduç, O3 Medya ile özel bir anlaşma yaptığı öğrenildi.

 Yeni anlaşması olay oldu! Barış Arduç'tan Alparslan Büyük Selçuklu sonrası flaş karar
Yeni anlaşması olay oldu! Barış Arduç'tan Alparslan Büyük Selçuklu sonrası flaş karar
GİRİŞ 30.10.2023 15:38 GÜNCELLEME 30.10.2023 15:38
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Birbirinden iddialı dizi projeleri ve sinema filmi yapımlarıyla son dönemin başarılı oyuncuları arasında gösterilen Barış Arduç’tan büyük ses getirecek bir haber geldi. Kiralık Aşk, Kuzgun, Çukur ve Alparslan Büyük Selçuklu gibi yayınlandığı döneme damgasını vuran projelerde boy gösteren Barış Arduç, aldığı kararla adından söz ettirdi.

Sevilen diziye Al Sancak ve Kuruluş Osman'dan flaş transfer! Teşkilat'ın yeni yüzü...Sevilen diziye Al Sancak ve Kuruluş Osman'dan flaş transfer! Teşkilat'ın yeni yüzü...

2 sezon boyunca oyuncu kadrosunda yer aldığı ve ‘Sultan Muhammed Alparslan Bey’ karakterini üstlendiği Alparslan Büyük Selçuklu ile anlaşmasını bitiren Barış Arduç yeni bir anlaşmaya resmen imza attı.

Birsen Altuntaş’tan alınan habere göre ekranların sevilen ismi, Saner Ayar‘ın kurucusu olduğu O3 Medya ile özel bir anlaşma yaptı ve bundan böyle şirketin çekeceği dizi ve filmlerde rol üstleneceğinin bilgisine ulaşıldı.

Radikal karar verildi! Kanal D'nin Dilek Taşı hakkında yaptığı değişiklik şaşırttıRadikal karar verildi! Kanal D'nin Dilek Taşı hakkında yaptığı değişiklik şaşırttı

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Serhan 5 ay önce Şikayet Et
    Keşke bitmeseydi filim,adam Alpaslan rolun yerini mutihş veryordu, baktığım tek film buydu maalesef bitiyor
    Cevapla
  • Güllü 6 ay önce Şikayet Et
    Arkadaşlar yourm yapan arkadaslar o bir oyuncu..aktör..ALPARSLAN değil..bugün ULU HAN rolünü oynar yarın manyak sadist bir kişiliği canlandırır..bu sanatçı olmasından kaynaklanır.. Herseyi siyasete yormayın
    Cevapla
  • Sahipkıran 6 ay önce Şikayet Et
    Alparslan için çok yanlış tercihti... Diziyi sabote etti!
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Çok itici bir tip alpaslan olmayı kaldıramamış olacak ki imamınoğlunun kuzeniyle anlaşmış
    Cevapla
  • Mustafa 6 ay önce Şikayet Et
    Alparslan olarak hatırlıyacam seni Barış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler