Radikal karar verildi! Kanal D'nin Dilek Taşı hakkında yaptığı değişiklik şaşırttı

Dramatik sahneleriyle yayınlandığı her hafta ekran başındakileri etkisi altına alan Dilek Taşı dizisinin yayın gününde değişikliğe gidilmesi kararlaştırıldı.

Radikal karar verildi! Kanal D'nin Dilek Taşı hakkında yaptığı değişiklik şaşırttı
Radikal karar verildi! Kanal D'nin Dilek Taşı hakkında yaptığı değişiklik şaşırttı
GİRİŞ 25.10.2023 13:05 GÜNCELLEME 25.10.2023 14:00
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Her ne kadar iddialı bir çıkış yakalasa da reytinglerde gittikçe kan kaybetmeye başlayan dizi hakkında Kanal D'den radikal karar geldi. Etkileyici hikayesiyle izleyenlere her hafta duygu seli yaşatmaya devam eden Dilek Taşı hakkında beklenmedik bir hamle yapıldı.

İmzalar resmen atıldı! TRT1'deki Teşkilat’ın Sena’sı ortalığı kasıp kavurmaya geliyorİmzalar resmen atıldı! TRT1'deki Teşkilat’ın Sena’sı ortalığı kasıp kavurmaya geliyor

Volkan Kocatürk'ün yönetmenliğinde çekimleri yapılan Dilek Taşı, normal şartlar altında Perşembe akşamları yayına giriyor. Fakat alınan son karar doğrultusunda 7 Eylül'den bu yana Kanal D ekranında varlık gösteren Pastel Film imzalı dizinin yayın gününde değişiklik yapıldı.

Salih Bademci'nin 'Mustafa Yılmaz', Hazal Subaşı'nın 'Figen Kutlu' ve Ozan Dolunay'ın ise 'Kenan Şanlı' karakteriyle kameralar karşısına geçtiği Dilek Taşı dizisinin yeni günü Kanal D tarafından izleyenlere açıklandı.

Efe İrvül ile Yaşar İrvül'ün yapımcılığını üstlendiği Dilek Taşı, artık Çarşamba günleri tutkunlarını ağırlayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Halk 6 ay önce Şikayet Et
    Belki beşyüz kanal var millet akşama dizi mı bakacak zaten kadın programları insanı tv den nefret ettiyor yada iptv var ise belki yirmi bin kanal film yeri var bir aşağı bir yukarı der iken gün biter
    Cevapla
  • Hadi bakalım 6 ay önce Şikayet Et
    Eskiye nazaran bizi uyutan diziler platform değiştirsede mevcutların büyük çoğunluğu bizi gafilce esnetiyor ne yazık ki. Gerçek tarih, gerçek örflerimiz ve gerçek vijdanı uyandıracak insani diziler lazım. Kıyafet ev araba makam cinsellik dizileri brnce sonumuzu getirecek.
    Cevapla
  • Atttaaa 6 ay önce Şikayet Et
    Hee demekki dizi gidici yakında
    Cevapla
  • Astronot 6 ay önce Şikayet Et
    Perşembe günleri yayınlanıyordu, artık çarşamba günü yayınlanacak diyor
    Cevapla
  • asl 6 ay önce Şikayet Et
    çarşamba yayınlanıyor diyorsunuz çarşamba yayınlanacak diyorsunuz. Ben anlamadım dizi hangi gün, izlemiyorum zatende, izleyebilsem osmanı izlerim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Venezuela ordusu hava sahasına giren iki uçağı düşürdü
Yetiştiricilerden çoban isyanı: 100 bin lira maaşla çalıştıracak eleman bulamıyorlar