İmzalar resmen atıldı! TRT1'deki Teşkilat’ın Sena’sı ortalığı kasıp kavurmaya geliyor

Oyunculuk hayatına ilk adımı ATV’nin unutulmaz yapımı Bir Zamanlar Çukurova’yla atan Selin Genç, bu kez Teşkilat’la kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor.

İmzalar resmen atıldı! TRT1'deki Teşkilat’ın Sena’sı ortalığı kasıp kavurmaya geliyor
İmzalar resmen atıldı! TRT1'deki Teşkilat’ın Sena’sı ortalığı kasıp kavurmaya geliyor
GİRİŞ 29.10.2023 09:50 GÜNCELLEME 29.10.2023 09:57
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

O herkesin yakından tanıdığı ve son yıllarda popülaritesini artıran bir oyuncu… Bilindiği üzere ilk kez 2018’de Bir Zamanlar Çukurova projesiyle oyunculuk tecrübesi kazanan Selin Genç bu kez yeni projesiyle gündeme oldu. Bir Zamanlar Çukurova onun ilk projesi olmasına rağmen iddialı bir çıkış yakalayıp geniş hayran kitlesine kavuşan Selin Genç’i tekrardan ekranlarda görmeye hazır olun!

Yıllara adeta meydan okuyor! Uzun sezonlu Kuruluş Osman'dan tebriklik haber geldiYıllara adeta meydan okuyor! Uzun sezonlu Kuruluş Osman'dan tebriklik haber geldi

Burada 141 bölüm boyunca üstlendiği ‘Gülten Taşkın Ciğerci’ karakteriyle oyunculuk başarısını ispatlayan Selin Genç, şimdi de TRT1’in MİT dizisi Teşkilat’la anlaşma sağladı. Son olarak Star TV’nin Sana Söz isimli dizisinde rol alan ve ‘Bahar Atalay’ karakteriyle ilgi odağına oturan Selin Genç’in Teşkilat’ta hangi rolü üstleneceği akıllarda soru işareti bıraktırdı.

Selin Genç, Timur Savcı ile Burak Sağyaşar’ın yapımcısı olduğu ve Burak Arlıel’in yönettiği Tims&B Productions imzalı Teşkilat dizisinde Korkut’un sevgilisi ‘Sena’ karakteriyle bambaşka bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 16
  • Kadir 5 ay önce Şikayet Et
    Bu da korkutla aşk yaşarsa şaşırmayın.yakisirda aslında birbirine.gerilimi düşürmek için askda lazım dizide. zehra omer yoksa.korkut un aşkı baslayabilir
    Cevapla
  • Zeynep066 5 ay önce Şikayet Et
    İyice kalite düştü Murat Yıldırım ve Uzay isimli oyuncu hariç kimse yok. Mete Başkanın Tovbekar rin olduğu dönem ile şimdi arasında ciddi fark var. Yavuz Bingöl dahi başarılıydı.... ve diğer oyuncular..... sıradan oyuncuları dahil etmemelilerdi. Adı üstüne Teskilat da olacak oyuncuların daha seçici olması gerekirdi.
    Cevapla
  • feridun 5 ay önce Şikayet Et
    tırışkadan dizi haline geldi ilk sezonu güzeldi .. ikinci sezon az adamla birde 3-5 laptop bilgisayerla dizi yaptılar ,yani masrafsız . ara sıra izledim baktım hep aynı şey .3 üncü sezon herhalde daha dandik olacak .
    Cevapla
  • Özgür 6 ay önce Şikayet Et
    Zehranın gitmesi iyi oldu gıcık bir kişi
    Cevapla
  • Teskilat 6 ay önce Şikayet Et
    Bu sezon oyuncu kadrosu zayıf kaldı , Tolga sarıtaş transferi gelebilirdi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım