Yenisi yerine tekrarını görenler şaşırdı! Ateş Kuşları’nın yayına girmemesinin sebebi…

Dizi sektörünün en fazla seyredilen projelerinden bir tanesi olan Ateş Kuşları’nın yeni bölümünün yayın akışından kaldırılması tutkunlarının kafasını kurcaladı. Peki, yayınlanmama sebebi nedir ve yeni bölümü önümüzdeki hafta olacak mı?

Yenisi yerine tekrarını görenler şaşırdı! Ateş Kuşları’nın yayına girmemesinin sebebi…
Yenisi yerine tekrarını görenler şaşırdı! Ateş Kuşları’nın yayına girmemesinin sebebi…
GİRİŞ 25.10.2023 09:56 GÜNCELLEME 25.10.2023 09:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İsrail tarafından Filistin’in Gazze şehrinde gerçekleştirilen saldırı tüm Türkiye’yi derin bir üzüntü içerisine sokarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla ulusal yas ilan edildi.

Tekrar tekrar seyretmek isteyeceğiniz sahne! Gönül Dağı 111.bölüm fragmanında...Tekrar tekrar seyretmek isteyeceğiniz sahne! Gönül Dağı 111.bölüm fragmanında...

Ülkemizde 3 günlük ilan edilen milli yastan ötürü televizyon ekranında varlık gösteren dizi projelerinin yeni bölümü yayınlanmadı. Ulusal yas sürecinde yayınlanmayan ve yeni bölüm yayın tarihi ertelenen diziler arasında ATV’de her Cuma akşamı ekrana gelen Ateş Kuşları dizisi de vardı.

Hal böyle olunca her bölümü ayrı heyecana sahne olan Ateş Kuşları’nın yeni bölüm yayın tarihi hayranları tarafından yakın mercek altına alınmaya başlandı. Bu hafta yenisi yerine tekrarı yayınlanan Bozdağ Film imzalı Ateş Kuşları, 27 Ekim Cuma tarihinde yayın faaliyetine kaldığı yerden devam edecek.

Bülent İşbilen’in yönettiği, Mehmet Bozdağ’ın yapımcılığını üstlendiği, Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz’ın yazdığı Ateş Kuşları 13 Ocak’tan bu yana ekran serüvenini sürdürüyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • tepki 6 ay önce Şikayet Et
    ne ønemli sey hic olmasa sorun yok
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 6 ay önce Şikayet Et
    Sıra kuruluş Osman’da inşallah
    Cevapla
  • seyid 6 ay önce Şikayet Et
    Saçma sapan diziler..Televizyonda seyredecek bir şey bulamıyoruz..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'den ateşkes açıklaması: Anlaşmaya varamadık!
ABD’de polis, siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdü