İzlemekten kendinizi alamayacağınız görüntüler! Gönül Dağı 111.bölüm fragmanında...

Duygusal dizi Gönül Dağı 111.bölüm fragmanında Selma, Sanki her şey Rüya gibi Taner! Herkes gitmiş de sadece sen ve ben kalmışız gibi. Tüm bu yaşadıklarımız gerçek mi?’ diyerek şaşkınlığını belirtir.

GİRİŞ 25.10.2023 16:50 GÜNCELLEME 25.10.2023 16:51
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İlk etapta Taner’in teklifini reddeden Selma duygularına daha fazla engel olamaz ve Gönül Dağı’nda dört gözle beklenen büyük kavuşma nihayet gerçekleşir. Tüm kararlılığıyla ‘Ben varım!’ diyerek kalbinin kapılarını ardına kadar açan Selma, Taner’le yeni bir birlikteliğe adım atar.

5 yılı aşkın süredir TV'de görünmüyordu! Buse Varol, Selahattin Eyyubi’yle el sıkıştı!5 yılı aşkın süredir TV'de görünmüyordu! Buse Varol, Selahattin Eyyubi’yle el sıkıştı!

Selma'nın ‘Söylediğin her şeye de, çıktığın her yola da varım!’ diyerek Taner’e tüm içtenliğiyle sarılması Gönül Dağı’nın sıkı takipçilerini hayran bıraktırdı. Gönül Dağı 111.bölüm fragmanında muradına eren Taner, ‘Ben çok geç fark ettim. Bir daha asla bırakmayacağım!’ diyerek duygu yüklü sözler sarf eder.

Uzun bir süredir Taner’in Selma’ya karşı hislerinin farkına varmasını ve harekete geçmesini bekleyen, aynı şekilde Selma’nın bu beraberliği kabul etmesini bekleyenler Gönül Dağı’ndaki kavuşma sahnesini görünce hem beğeni hem yorum yağmuruna tuttu.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Erdal. T 6 ay önce Şikayet Et
    Dize bile anlatıyor en güzel Aşk Allahın Aşkı okadar
    Cevapla
  • Abdullah 6 ay önce Şikayet Et
    Değerli kardeşlerim bende izliyorum ciritci Abdullah güzel şeyler konuşuyor. Ancak yaratılışımızın gerçek gayesine odaklanmak bize çok kazandırır.
    Cevapla
  • MUHAMMET ALİ ARSLAN 6 ay önce Şikayet Et
    Allah aşkını bulan babadan bahsediyorsunuz sandım saf gibi.
    Cevapla
  • ramay 6 ay önce Şikayet Et
    aşktır hayatın anlamı sevmek ve sevilmek biz yaşayamadık ama yinede film bile olsa mutlu olmaları harika
    Cevapla
  • habil 6 ay önce Şikayet Et
    Gazzeyle ilgili mesaj verdiler sandım...(diziyi izlemiyorum zaten)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!
Kylian Mbappe ayrılığı resmen açıkladı