5 yılı aşkın süredir TV'de görünmüyordu! Buse Varol, Selahattin Eyyubi’yle el sıkıştı!

Arka Sokaklar, Payitaht Abdülhamid, Sevda Kuşun Kanadında, Dağ 2, Dostlar Mahallesi, Kış Güneşi, Şehrin Melekleri ve Tozlu Yollar gibi yapımlarda boy gösteren Buse Varol, TRT1’in yeni dizisi Selahattin Eyyubi’yle geri dönüyor.

5 yılı aşkın süredir TV'de görünmüyordu! Buse Varol, Selahattin Eyyubi’yle el sıkıştı!
5 yılı aşkın süredir TV'de görünmüyordu! Buse Varol, Selahattin Eyyubi’yle el sıkıştı!
GİRİŞ 30.10.2023 11:12 GÜNCELLEME 30.10.2023 11:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İlk defa 2013’de Tozlu Yollar dizisiyle oyunculuk deneyimini elde eden ve uzun yıllardır televizyon ekranlarından ayrı kalan Buse Varol’un yeni adresi resmen belli oldu. Bilindiği üzere yayınlandığı dönemin en çok izlenen yapımlarından bir tanesi olan Payitaht Abdülhamid dizisiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Buse Varol’un sürpriz projesi sosyal medyayı salladı.

İmzalar resmen atıldı! TRT1'deki Teşkilat’ın Sena’sı ortalığı kasıp kavurmaya geliyorİmzalar resmen atıldı! TRT1'deki Teşkilat’ın Sena’sı ortalığı kasıp kavurmaya geliyor

Payitaht Abdülhamid’de üstlendiği ‘Pakize’ karakteriyle iddialı bir çıkış yakalayan Buse Varol, Sedat İnci’nin yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilecek Selahattin Eyyubi projesinin oyuncu kadrosuna yerleştirildi.

5 yılı aşkın bir süredir herhangi bir projede görünmeyen Buse Varol, 13 Kasım tarihinde yayın hayatına merhaba diyecek olan Selahattin Eyyubi yapımındaki rolü netlik kazandı. Serdar Özönalan’ın senaryosunu yazdığı, Dilin Döğer ile Uğur Güneş’in başrollerinde yer alacağı Akli Film ve Ansari Shah Film imzalı Selahattin Eyyubi’de ‘Zümrüt’ rolüyle gümbür gümbür geliyor.

Geçmiş dönemde Arka Sokaklar’da ‘Yasemin’, Dağ 2’de ‘Ece’, Şehrin Melekleri’nde ‘Aslıhan Aydın’, Kış Güneşi’nde ‘Nadide’, Dostlar Mahallesi’nde ‘Bahar’ karakteriyle kameralar karşısına geçmişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Ahmet 6 ay önce Şikayet Et
    Ver mehteri..
    Cevapla
  • Vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    Alişan kadrosundan giriyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar