Yıllara adeta meydan okuyor! Uzun sezonlu Kuruluş Osman'dan tebriklik haber geldi

Televizyon ekranlarının en sevilen yapımlarından biri olan Kuruluş Osman, her hafta olduğu gibi bu hafta da gerek reytinglerin gerekse sosyal medyanın zirvesine yerleşti.

Yıllara adeta meydan okuyor! Uzun sezonlu Kuruluş Osman'dan tebriklik haber geldi
Yıllara adeta meydan okuyor! Uzun sezonlu Kuruluş Osman'dan tebriklik haber geldi
GİRİŞ 31.10.2023 09:22 GÜNCELLEME 31.10.2023 09:22
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Tarihi rekora imza atan Kuruluş Osman, 133.bölümüyle tüm kişiler kategorisinde 7,23 reyting, 20,67 izlenme payı, AB kategorisinde 5,77 reyting, 17,68 izlenme payı ve 20+ABC1 kategorisinde 7,24reyting, 19,11 izlenme payı elde etti. 5 sezondur ekranlarda varlık gösteren ve zirveyi kimseye kaptırmayan dizi, tüm grupların açık ara en çok izlenen yapımı olarak kayıtlara geçti.

Başarılı diziye Teşkilat ve Ana Ocağı'ndan transfer! Ateş Kuşları'yla imzayı attılarBaşarılı diziye Teşkilat ve Ana Ocağı'ndan transfer! Ateş Kuşları'yla imzayı attılar

‘Kuruluş Osman’da Orhan Bey’in yaralanması bölüme damga vurdu.

Kuruluş Osman’ın 133. Bölümünde Alaeddin Bey, vazifesini layığıyla yerine getirerek Sultan Mesud’un bıraktığı hazineye giden haritayı Konya’dan getirdi. Osman Bey, Yakup Bey’in hakimiyetini kıracak tek şeyin hazine olduğunu düşünerek tedbir almaları gerektiğini söyledi. Osman Bey; Konur Bey ve Bayındır Bey’i karargahta, Alaeddin Bey’i Uç Pazar’da, Yakup Bey’in attığı her adımı haber vermesi için görevlendirirken, Orhan Bey’i ise hazinenin peşine düşmekle görevlendirdi.

Yakup Bey’in oğlu Mehmet Bey, Orhan Bey’i takip ederek hazinenin peşine düştü. Karameşe Mevkii’nde hazineye ulaşan Orhan Bey’e Mehmet Bey pusu kurdu. Öte yandan at arabasıyla saraydan kaçan Holofira, Orhan Bey’in takip edildiğini fark edince Orhan Bey’in peşinden gitti. Orhan Bey, Bizans askerleri tarafından pusuya düşürüldüğünü sanırken pusuyu kuranın Mehmet Bey olduğundan habersizdi. Mehmet Bey’in ardındakiler Haçlı görünümünde Orhan Bey’e ve Alplerine saldırdı. Hedef şaşırtan Mehmet Bey ise hazinenin yerini öğrenerek amacına ulaşmış oldu. Orhan Bey’in yaralı vaziyette yattığı yerden kaldıran Holofira, Orhan Bey’i oradan uzaklaştırdı ve başında bekleyip yarasını dağlamasına yardımcı oldu.

Hz. Yunus Emre, Orhan Bey’in yarasını temizleyip iyileşmesine yardımcı olacak şifalı otlar kaynattı. Hz. Yunus Emre, Orhan Bey ve Holofira’ya her insanın dünyada bir sınavı olduğunu hatırlattı ve aşkla ilgili öğütler verdi. Hz. Yunus Emre, Orhan Bey ve Holofira’nın da bir sınav içinde olduğunu ifade etti.

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği dizi, atv ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • Suzanna 5 ay önce Şikayet Et
    Gerçekten hakkını veriyor ve çok güzel taşıyor kimliğini tüm oyuncuları tebrik ederim başarılarının dvmını dilerim saygılar .
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Gittikçe kalitesini artıran bir yapım oyuncular çok güzel oynuyorlar özverili samimi ve kendilerini vererek senaryo örgüsünde geçici bir tek düzelik yaşansa da her hafta daha iyi olarak kendini aşan bir dizi olmayı başarıyor
    Cevapla
  • Özgür 5 ay önce Şikayet Et
    Filmin seneyosu çok zayıf. Çocuk masalı gibi. Eski performans yok. Ben yeni sezonda hiç beklediğim gibi olmadı. Artık izlemek içimden gelmiyor
    Cevapla
  • Şenol 5 ay önce Şikayet Et
    Osman bey dönemi olayları bitti mi ki dizi bitsin
    Cevapla
  • konyalı 5 ay önce Şikayet Et
    Ertuğrul kalitesinde değil malesef
    Cevapla
  • Özcan 5 ay önce Şikayet Et
    Ertuğrul dizisini başından beri begenmedim sürükleyici tarafı yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"